Šíp.deník.cz

Karel Gott udělal velmi bolestné, ale důležité ROZHODNUTÍ: O co jde?

10 fotografií 10
Karel Gott s rodinou
Karel Gott s rodinou
Zdroj: Profimedia.cz
Karel Gott Karel Gott s rodinou Kdy Karel Gott uvidí naživo natěšené publikum? Karel Gott s manželkou Ivanou v roce 2014
Sdílej článek:

Ještě před pár dny to vypadalo, že se Karel Gott (76) hned po svém vyléčení vrhne znovu do práce. Naštěstí se ale nakonec rozhodl úplně jinak. A i když tím možná zklame své fanoušky, pro sebe a svou rodinu udělá to nejlepší.

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout

Na tenhle okamžik čekal měsíce. I když se vrhl do léčby naplno a doufal v dobré výsledky, nikdo mu nemohl garantovat, že boj vyhraje. I jeho přátelé, kteří do médií dávali vyjádření v superlativech, se v soukromí strachovali o pohublého a vyčerpaného Slavíka.

Karel Gott ale nakonec zvládl všech šest chemoterapií a napětí, se kterým všichni očekávali jeho výsledek, se teď proměnilo v ohromnou radost. Lékaři totiž vyslovili ty nejkrásnější věty. „Pan Karel Gott absolvoval v minulém týdnu na I. interní klinice 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy a Všeobecné fakultní nemocnice v Praze poslední šestou chemoterapii. Na základě průběžných výsledků po onkologické léčbě nádorové onemocnění ustoupilo." Tato zpráva se objevila na Gottově profilu na sociální síti s dodatkem, že za dva týdny proběhne finální vyšetření. Už teď je ale jasné, že za zdmi Bertramky jistě probíhají oslavy.

Kdo ale čekal, že se Slavík vrhne hned do práce a zasype své fanoušky novými radostmi, ten si bude muset ještě chvíli počkat. Přesto, že se sám jen zuby nehty brání nicnedělání, zřejmě nakonec dal na rady lékařů a rozhodl se ještě na další měsíce odmlčet.  „V příštích měsících mě čeká plánovaná a velmi důležitá rekonvalescence po náročné léčbě. Během následujících měsíců budu mít dost času přemýšlet a vymýšlet, čím bych mohl své příznivce ještě potěšit. Závěrem musím říci, že celou léčbu jsem zvládl díky velké podpoře mé rodiny, hlavně manželky Ivany," napsal a dal tak jasně najevo nejen fanouškům, ale nejspíš také potenciálním zájemcům o spolupráci, že na další „kšefty" s mistrem musejí nějakou dobu počkat. A podle jeho okolí je to to nejlepší, co mohl udělat.

„Vypadá to jen jako nevinné vyjádření, ale právě v něm je zahrnuté to nejdůležitější poselství. Karel rád vyjde každému vstříc a tímhle si pojistil to, aby ho o spolupráci raději nikdo ani nežádal. Pokud by se totiž začal radovat předčasně a vrhl se do práce, jeho oslabený organismus by se nemusel vzpamatovat. Šest chemoterapií je opravdu velká nálož," řekl Šípu Slavíkův přítel, podle kterého se teď bude Karel Gott věnovat hlavně rodině, a jakmile mu to zdravotní stav dovolí, vyrazí i na delší ozdravnou dovolenou. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů