Šíp.deník.cz

Karel Gott zná VÝSLEDEK léčby rakoviny! Jak na tom je a co ho čeká?

8 fotografií 8
Karel Gott
Karel Gott
Zdroj: Astrosatmedia
Karel Gott na konci listopadu 2015 Ivana a Karel Gottovi Karel Gott Legendární zlatý slavík má štěstí, že umí zpívat. Vzrůstem by si totiž Karel Gott obdiv zasloužil jen těžko. Měří pouhých 175 centimetrů.
Sdílej článek:

Tak a je to tady. Zpráva, na kterou miliony fanoušků čekaly téměř půl roku… Karel Gott (76) se dozvěděl, jak se povedlo nebo nepovedlo vyléčit rakovinu v jeho těle!

Nebudeme vás déle napínat - ta zpráva je dobrá, a tak ji zpěvák radostně vypustil do světa. "Moji milí příznivci, dnes jsem v nemocnici absolvoval plánované finální vyšetření. Podstoupil jsem magnetickou rezonanci a CT, které potvrdily, že nádorové onemocnění zcela vymizelo. Mám obrovskou radost, protože dnešní výsledky posílily mou naději, že se opět vracím do života," napsal Gott na Facebook a dodal, co ho čeká: "Nyní mě samozřejmě bude čekat velmi důležitá rekonvalescence, pravidelně budu docházet na kontroly v nemocnici, ale nejvíce se těším na to, že pozvolna začnu s hlasovou rehabilitací. Právě s ohledem na mé onemocnění musím zvážit, kam až budou moje síly stačit. Mojí ctižádostí je vrátit se na jeviště v takové formě, kterou u mne lidé znají a právem očekávají a nechci být litován a tolerován, že nemoc poznamenala můj výkon. Do té doby si budu užívat čas se svou rodinou."

Podobnému resumé nasvědčovaly už informace z minulých týdnů, nicméně až teď je vše oficiální. Blízcí ani fanoušci, kteří Mistrovi mačkali všechny palce, už se nemusejí bát o přímé ohrožení jeho života.

Rakovina mízních uzlin je pryč, Karel Gott ji porazil!

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů