Šíp.deník.cz

Karel Voříšek nemá do čeho píchnout? Místo moderování tlačí kočárek!

5 fotografií 5
Karel Voříšek byl dlouhá léta oblíbeným moderátorem. Teď na obrazovce Novy skončil.
Karel Voříšek byl dlouhá léta oblíbeným moderátorem. Teď na obrazovce Novy skončil.
Zdroj: Šíp PLUS
Markéta Fialová se musí obejít bez svého parťáka. Karel vysedává v kavárně se svou sestrou a neteří. Během procházky jí pomáhal tlačit kočárek. Moderátor je teď obklopen jen nejbližšími.
Sdílej článek:

Moderátor Karel Voříšek (49) se 2. března dohodl s TV Nova o odchodu. Snaží se totiž očistit své jméno. Nicnedělání mu ale evidentně příliš nevadí. Reportéři ho nachytali, jak během dne bezcílně bloumá po obchodním domě!

Karel Voříšek byl dlouhá léta hvězdou televize Nova a nikdo ani nepomyslel na to, že by mohla jeho židle vedle Markéty Fialové jednou zůstat prázdná. Teď je ale všechno jinak. Moderátor byl nařčen ze spolupráce s StB a tak s Novou ukončil spolupráci: „Lze očekávat, že proces projednání žaloby, včetně případných dalších kroků na ochranu dobrého jména, bude časově náročný, a proto se obě strany rozhodly vzájemně se neblokovat a ukončit spolupráci," okomentovala to kulantně televize.

Voříšek nařčení, že ve svých studentských letech pod krycím jménem Renda práskal na své spolužáky, rezolutně odmítá a chce se soudit. Kdy očekávaný soud začne, však stále není jasné a zatím to vypadá, že dříve vytížený a oblíbený moderátor nemá co na práci.

Šíp ho přistihl v obchodním domě na pražské Floře v odpoledních hodinách, kdy normálně zaměstnaní lidé obvykle pracují. Karel Voříšek vysedával nejméně hodinu se svou sestrou a jejím dítětem v jedné z kaváren, pak následovala procházka po všech patrech domu a prohlížení různých obchodů. Moderátor přitom pomáhal sestře s její dcerou a s kočárkem a rozhodně nevypadal, že by spěchal.

Jak se zdá, muž, který několik dní v týdnu vystupoval před miliony diváků, je najednou obklopen jen svou nejbližší rodinou a čas tráví podobně jako ženy na mateřské dovolené.

Pomoci očistit jeho jméno mu určitě nepomáhá ani internetová encyklopedie Wikipedie, kde se hned vedle Voříškova jména a data narození objevuje označení: krycí jméno StB – Renda.

Voříšek zřejmě nyní nechce s nikým komunikovat a ani Šípu nezvedal mobilní telefon. Nezbývá než mu popřát, aby případný soud rozhodl objektivně.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů