Šíp.deník.cz

KARLU GOTTOVI V ZÁDECH: Zpěvák vylezl z ulity. Svěží, silný a bez manželky Ivany

Zpěvák Karel Gott si poslední dobou kvůli chatrnému zdraví vybírá akce, kde se objeví. Pro své fanoušky je teď vzácnější, než kdykoliv předtím. Ale Šíp jako jeden z mála byl pozvaný k tomu, aby společeně s božským Karlem byl u toho, když náš nejlepší umělec odhalí svou hvězdu slávy. Jak to vlastně celé probíhalo? A jak se Karel choval? Vezmeme vás do zákulisí VIP akce.

1 / 21
Zpěvák vylezl ze své ulity a zářil na všechny strany.

V obložení svých kolegů byl Karel Gott opět ve svém živlu, i když to občas vypadalo, že ho převálcují.

Všichni kolegové Karla rádi viděli.Zdroj: Profimedia.cz

Když jsme dorazili do Hudebního divadla Karlín, všichni přítomní novináři už byli naprosto netrpěliví, kdy Karel Gott přijde. Kdyby to bylo přístupné pro veřejnost, je jasné, že by celé divadlo praskalo přímo ve švech, protože Karel už mezi lidi moc nechodí.

Ale bylo vidět, jak je šťastný, že je zase mezi lidmi. Vyzařovalo z něj neskutečné charisma a energie k tomu.

I když byl na pódiu jen pět minut, zářil na celé kolo.Zdroj: Profimedia.cz

I když šlo o božského Káju, nečekalo se ani minutu nazmar, jako je u dnešních hvězdiček zvykem. Ale zpěvák předvedl obrovskou pokoru a úctu, která dnešním celebritám chybí a myslí si, že jim patří celý svět. Ale sám Karel moc dobře ví, v čem tkví jeho letitý úspěch – v dochvilnosti a lidskosti.

Nechtěl nechat přítomné novináře čekat, tudíž přišel přesně na minutu, aby odhalil svou hvězdu slávy.

Karel Gott má už svou hvězdu slávy.Zdroj: Profimedia.cz

Přesně v 15 hodin, jak bylo naplánováno, přišel na pódiu, kde na něj čekal kamarád Sagvan Tofi, autor muzikálu s písničkami Gottových hitů. Na Karlovi bylo poznat, že je hodně dojatý, že po těžké chřipce a náběhu na zápal plic může mezi lidi a všichni jsou na něj zvědaví.

Dokonce se i sám sklonil, aby u hvězdy zapózoval. Ani přes jeho věk mu to nedělalo problém.

Karel Gott má už svou hvězdu slávy.Zdroj: Profimedia.cz

Na všechny strany se usmíval, nebylo poznat, že byl ještě nedávno těžce nemocní a ležel v nemocnici. Jestli mu nebylo dobře, nedával absolutně najevo. Spíše to vypadalo, že mu je konečně dobře, je ve svém živlu, kdy se nechával fotit ze všech stran a úsměv měl celou dobu na tváři.

Na Karlovi bylo vidět,  že strašně rád vidí svého letitého kamaráda Sagvana Tofiho.

Setkal se i s autorem muzikálu Čas růží Sagvanem Tofim.Zdroj: Profimedia.cz

Sice k odhalení své hvězdy na chodníku slávy v karlínském divadle řekl jen pár milých slov, ale bylo to tak dostačující, že nemusel říkat sáhodlouhé proslovy. U něj by to bylo spíše zbytečné, protože všichni ví, že je milý a pokorný.

Jen na minutu se zmocnil mikrofonu. Bohužel ale nezazpíval nic ze svých oblíbených vypalovaček.

Řekl i pár slov, ale pak hned odešel.Zdroj: Profimedia.cz

I když by mohl být nafrněný, mít hvězdné manýry a opovrhovat novináři, nic takového se nestalo. Pokojně se nechal fotit, chtěl vyhovět všem přítomným fotografům, tak se podle jejich pokynů natáčel na všechny strany. Ani na chvíli se nezamračil, bylo poznat, jak je rád, že je zase na výsluní.

Ivana ale při té slávě chyběla. Karel manželku nechal doma.

Vře to v nejsledovanějším manželství?Zdroj: Profimedia.cz

Ale byla to bohužel hodně rychlá akce, která trvala něco málo přes pět minut. Karel přišel, promluvil, odhalil svou hvězdu, u které se vyfotil a pak zase odešel. Rozhovory bohužel nedával, prý se na to ještě necítí moc dobře. Kdyby souhlasil, mohlo by ho to hodně vyčerpat, protože těch novinářů na něj čekalo opravdu hodně.

Na Karla by si snad každý počkal i hodiny, kdyby mu řekl jen pár slov.

Karel Štědrý a Karel Gott.Zdroj: Profimedia.cz

Ale jeho mluvčí Alena Stolzová si ho hlídala jako oko v hlavě. Ivanku nechal Karel doma a vzal s sebou jen svou tiskovou oporu. Ivana se poslední dobou nechce ukazovat na veřejnosti, chce být jen tichá žena v domácnosti a vypadá to, že Karlovi to zas tolik nevadí. Vystačí si po boku krásné brunetky.

Zatímco si Karel užíval svou slávu, Ivana byla jako správná ženuška doma a starala se o domácnost.

Ivana má prý držet manžela pěkně zkrátka.Zdroj: Profimedia.cz

Snad už to s Karlem bude jen lepší a lepší, nemoci se mu budou vyhýbat. Když jsme na něj koukali, bylo vidět, že je mu dobře, ale po chvíli síly ubývají rychlostí světla, a kdyby celá ta akce byla delší, musel by si přinejmenším sednout. Nikdo nemládneme, ale tu energii, která z Gotta vyzařuje, tu by mu mohl závidět kdejaký mladík.

Snad se brzy vrátí opět na pódia, kam patří. Jen těch pár minut v přítomnosti božského Karla nám stačilo k tomu, abychom se usmívali a byli plní pozitivní energie. Ten muž prostě umí.

Karel měl radost ze setkání se svou kamarádkou Marikou.Zdroj: Facebook.com

Chcete vědět více drbů ze světa slavných? Podívejte se na toto video:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů