Šíp.deník.cz

Kate Middleton: Další MÓDNÍ TRAPAS kvůli větru! Co všechno nechtěně ukázala?

4 fotografií 4
18+
Kate Middleton
Kate Middleton
Zdroj: archiv
Kate a William na veřejnosti Kate a William na veřejnosti Kate a William na veřejnosti Kate svým odhaleným pozadím potěšila (téměř) celý svět.
Sdílej článek:

Muži zvědavě natáhli krky a strážci společenského protokolu padali do mdlob. Kate Middleton (32) se v úterý po dlouhé době objevila na veřejnosti a hned se postarala o pořádné pozdvižení.

Vévodkyně z Cambridge trpěla několik týdnů těhotenskými nevolnostmi. Ty už jsou ale podle všeho minulostí, protože se objevila na londýnské koňské přehlídce, kde se pozdravila s prezidentem Singapuru Tony Tanem.

Přítomní se nemohli na Kate vynadívat, vůbec na ní nebyly patrné vleklé zažívací potíže a zářila jako dřív. "Nemohla jsem se dočkat, až se dostanu na vzduch," vykládala maminka ročního George.

Pak se ale do věci vložil neposedný vítr. Vévodkyně tentorát místo úzkých šatů zvolila šedý model a volnější sukni, což byl kámen úrazu. Podle svědků se v jednom okamžiku šaty nebezpečně zvedly a přítomným na chvíli umožnily pohled na urozená stehna.

Něco podobného se Kate stalo v létě při návštěvě Austrálie. Snímek jejího pozadí obletěl celý svět a rozzuřil královnu Alžbětu. Nyní se ale vše nejspíš obejde bez následků. Žádný pohotový fotograf na místě podle všeho nebyl.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů