Šíp.deník.cz

Kate Middleton VYPADÁ JAKO ŠMUDLA! Má velký problém s vlasy!

4 fotografií 4
Kate Middleton poutá pozornost všude, kam se vrtne.
Kate Middleton poutá pozornost všude, kam se vrtne.
Zdroj: archiv
Jedna z fotek, které Kate usvědčují z toho, že o sebe příliš nedbá. Nicky Clarke si "vyčesal" i Řád britského impéria. Kate Middleton má o starost víc. Kate Middleton a princ William
Sdílej článek:

Vždy upravená a usměvavá. Vévodkyně z Cambridge je módní ikonou, na veřejnosti je dokonalá a všichni jí mohou jen závidět. Tedy téměř. Také u ní se už začaly objevovat pvní příznaky stárnutí.

Snad to bylo druhým těhotenstvím, snad větší námahou a stresem po porodu, snad ji zmáhá péče o dvě děti a k tomu plnění královských povinností. Každopádně Kate Middleton (33) začala šedivět. Navíc se tento fakt nesnaží příliš maskovat. Na veřejnosti se několikrát objevila s počínajícími šedinami, což odborníci přes módu a královský protokol považují za faux pas.

"Bohužel v tomto ohledu platí odlišná pravidla pro muže a ženy. Zatímco u mužů počínající šediny nevadí, ženy by se neměly nikdy nechat vidět se šedými vlasy, tedy pokud nejsou skutečně staré, jako třeba královna Alžběta," říká slavný stylista a kadeřník celebrit Nicky Clarke (57). Podle něj by si měla Kate začít pečlivěji barvit vlasy a dávat si na to velký pozor, aby nevypadala jako šmudla.

"Toto nepsané pravidlo platí v britské panovnické rodině a nejen tam snad od té doby, co byly barvy na vlasy vynalezeny. Viděli jste snad někdy princeznu Dianu se šedivými vlasy?" dává Clarke za příklad tragicky zesnulou Kateinu tchyni.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů