Šíp.deník.cz

Kate Middletonová bude muset k SOUDU! Kvůli svým svatebním šatům!

14 fotografií 14
Svatba Kate Middletonové a prince Williama
Svatba Kate Middletonové a prince Williama
Zdroj: Koláž Šíp
Kate Middletonové držela vlečku sestra Pippa. Svatba Kate Middletonové Svatba Kate Middletonové a prince Williama Svatba Kate Middletonové
Sdílej článek:

Na svatbu Kate Middletonové (34) a prince Williama (33) se nedá jen tak zapomenout, Sice se konala už před pěti lety, ale někteří na ni dodnes vzpomínají. A ne zrovna v dobrém.

Obřad, přesněji Kateiny šaty, stále leží v žaludku britské módní návrhářce Christine Kendallové, která provozuje svůj salón v Hertfordshire.
Úchvatná bílá róba oficiálně vznikla pod hlavičkou mnohem známějšího návrháře Alexandra McQueena, který za to také sklidil patřičný obdiv.
Christine však tvrdí, že má na šatech nemalý podíl. „Dávno před svatbou jsem do královského paláce poslala několik svých návrhů a skic," tvrdí Christine.

Z panovnické rodiny se ale už nikdo neozval, takže vše považovala za uzavřenou záležitost. Pak ale zažila nemilé překvapení, když na svatebních šatech od McQueena poznala řadu svých nápadů.

Věhlasný návrhář samozřejmě jakoukoli inspiraci u konkurence odmítá, Christine se ale nechce jen tak dát a módní dům nyní zažalovala. „Myslím, že Kate moje návrhy viděla a líbily se jí, proto dala McQueenovi za úkol, aby je použil u svých šatů," tvrdí.

Pokud k soudu skutečně dojde, není vyloučeno, že se bude muset dostavit i Kate, aby vysvětlila, zda tomu skutečně tak bylo. A pokud ano, lze přepokládat, že se Christine dočká zadostiučinění.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů