Šíp.deník.cz

Kate Middletonová je NA NOŽE se sestrou Pippou! Neuvěříte proč!

13 fotografií 13
Pippa a Kate se usmířily.
Pippa a Kate se usmířily.
Zdroj: archiv
Pippa s Jamesem Matthewsem. Pippa s Jamesem Matthewsem. Kate Middletonové držela vlečku sestra Pippa. Pippa Middleton je zamilovaná.
Sdílej článek:

Znělo to jako skvělá zpráva, ale nyní už to tak nevypadá. V polovině července se Pippa Middletonová (32) zasnoubila s bohatým podnikatelem Jamesem Matthewsem (40). Jenže nyní jí úsměv z tváří zmizel. Prsty v tom má její sestra Kate.

Manželce prince Williama se nastávající švagr vůbec nelíbí a dává to Pippě pořádně najevo. Té se to samozřejmě nelíbí a jak jsou hovory na toto téma stále častější, tím více se Pippa vzteká. „Už má dost sestřina kázání," cituje magazín InTouch Weekly zdroj z královské rodiny.

Kate se nelíbí Matthewsova rodina. Spadeno má zejména na jeho bratra, který nemá nejlepší pověst. V Británii je známý svým vymetáním nejrůznějších reality show. Pod nos jí nejdou ani Matthewsovi rodiče. Prý jsou obhroublí a jen touží po vlivu a po tom, aby se vetřeli do přízně královské rodiny. Zamilovaná Pippa nic z toho samozřejmě nerada slyší, dokonce uvažuje o tom, že na svatbě nebude chtít Kate za svědkyni.

Tak uvidíme, jak sesterské rozmíška nakonec dopadne.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů