Šíp.deník.cz

Kate Middletonová se nezdá: Sexuálně VYDÍRÁ manžela! Kvůli lásce se zpěvačkou!

16 fotografií 16
Will to kvůli Britney nemá s manželkou lehké.
Will to kvůli Britney nemá s manželkou lehké.
Zdroj: Profimedia.cz
Princ William a Kate Middletonová Britney Spearsová Kate Middletonová Kate Middletonová s manželem a dětmi
Sdílej článek:

Kvůli pletkám svého manžela s Britney Spearsovou nemůže manželka prince Williama (34) pořádně spát. Kate Middletonová (34) se chce tak moc dozvědět, co mezi těmi dvěma bylo, že neváhá na muže vyvíjet sexuální nátlak!

Když se princ William ucházel o popovou princeznu, hojně se o tom psalo… A Kate Middletonová je přesvědčená, že informace, co proběhly tiskem, nejsou úplně přesné. Naléhá na Williama, aby jí prozradil i ty nejdrsnější detaily ze vztahu se Spearsovou. Jenže Will se k tomu nemá!

„Kate doslova umírá touhou o tom vše vědět, neustále mu tvrdí, že vše, co by jí mohl říct, v pohodě zvládne," směje se zdroj z Buckinghamského paláce, podle kterého už Kate v žertu manželovi vyhrožovala, že pokud jí neprozradí detaily sexu se slavnou zpěvačkou, může zapomenout na to, že by se ještě někdy dočkal toho manželského. „Will ji odbývá s tím, že není o čem mluvit. Kate tomu pochopitelně nevěří. A to, že nic neví, ji přivádí až na hranici šílenství," dodal.

Princ by si asi měl uvědomit, že když s manželkou o své minulosti promluví, nejen že se mu nic nestane, ale ještě si jako bonus užije žhavou noc s Kate, která se mu potom jistě bude snažit dokázat, že je v posteli lepší než slavná zpěvačka.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů