Šíp.deník.cz

Kate Upton má VELKOU konkurenci! Její dvojnice je JEŠTĚ PRSATĚJŠÍ!

6 fotografií 6
Sexy kráska je trnem v oku Kate Upton.
Sexy kráska je trnem v oku Kate Upton.
Zdroj: Koláž Šíp
Charlotte McKinney v reklamě, která obletěla svět. Svléknout se nahá pro Super Bowl? Lepší reklamu mít nemohla... Charlotte má lepší postavu, než Kate Upton. Není divu, že fotí reklamy na plavky.
Sdílej článek:

Tak tohle bude lákavý souboj. Tedy především pro pány… Nejprsatější modelka Kate Upton (22) má dvojnici, která jako by jí z oka vypadla. Navíc má ještě větší přednosti.

Vnadná americká kráska Kate Upton neměla mezi modelkami sokyni. Přírodní prsa číslo 5 (podle některých zdrojů dokonce 6) štíhlým holkám zkrátka opravdu nerostou jako houby po dešti, a tak byla Kate naprosto jedinečná.

Jako první modelka byla dvakrát za sebou na obálce plavkového vydání Sports Illustated, zahrála si v komedii Jedna za všechny a v roce 2013 byla vyhlášena modelkou roku!

Její prsatý monopol teď ale narušuje jiná kráska, která v oblasti hrudníku pořádně narostla. Charlotte McKinney (23) se dostala do povědomí díky únorové reklamě v rámci Super Bowlu.

Zdroj: Youtube

Reklamní spoty ve finále ligy amerického fotbalu jsou vždy událostí roku a z nahé Charlotte se tak stala hvězda. A Kate může být dvakrát nasupená. Její starší kolegyně jako by jí totiž z oka vypadla, ale co víc podle, podle čísel z USA má McKinney větší prsa a štíhlejší pas!

Zdá se, že dosavadní hvězda Kate tenhle souboj prohrává na celé čáře. Která ze dvou prsatých krásek se vám líbí víc?

CHARLOTTE MCKINNEY
Narozena: 6. 8. 1991, Florida
Výška: 171 cm
Váha: 66 kg
Míry: 97-66-91
Prsa: sedm

Charlotte McKinney

KATE UPTON
Narozena: 10. 6. 1992, Michigan
Výška: 178 cm
Váha: 64 kg
Míry: 99-71-92
Prsa: pět až šest

Kate Upton

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů