Šíp.deník.cz

Kateřina Kornová rapidně ZHUBLA a teď? Co si nechala VYLEPŠIT?

4 fotografií 4
Kateřina Kornová
Kateřina Kornová
Zdroj: Tilen Vajt
Kateřina Kornová si nechává vylepšit chrup. Kateřina Kornová si nechává vylepšit chrup. Kateřina Kornová si nechává vylepšit chrup. Kateřina Kornová si nechává vylepšit chrup.
Sdílej článek:

Herečka Kateřina Kornová (48) v poslední době úplně změnila styl života. Shodila třicet kilogramů a teď se vrhla na další část těla, se kterou nebyla spokojená. 

Kateřina se rozhodla, že si nechá vylepšit svůj nedokonalý chrup. "Já jsem nikdy neměla štěstí na dobré zuby. Zaprvé nemám dobrý genetický základ a za druhé mi je zkazili doktoři," řekla v zubařském křesle Kornová, která vysvětlila, proč má celý život problémy se zubním kazem.

"Zuby jsem měla špatné odmalička. Zkazily se mi hlavně díky tomu, že jsem jako malá byla často nemocná a brala jsem antibiotika s tetracykliny, které v té době pediatři často předepisovali. Až později se totiž zjistilo, že tetracykliny poškozují zubní sklovinu a růstové chrupavky," svěřila se.

Nyní se ale rozhodla, že s chrupem něco udělá: "Pro mě jako pro herečku je speciálně důležité mít kvalitní zuby a věnovat se jim."

Samotný zákrok čeká Kornovou za několik týdnů a ještě před ním musela na klinice v centru Prahy podstoupit dentální hygienu. "Americký úsměv bych brala, ale jsem ten typ, který se bojí zubařů. Jsem trošku po*era. Nechám si ale určitě poradit, co bych mohla ještě vylepšit," dodala herečka, kterou tak už za pár týdnů možná uvidíme s úplně jiným úsměvem. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů