Šíp.deník.cz

Kateřina Kristelová neskutečně škádlí! Mrkněte na foto z poslední dovolené!

14 fotografií 14
Kateřina Kristelová
Kateřina Kristelová
Zdroj: Herminapress.cz
Kateřina Kristelová s dcerou v bazénu - na tento obrázek nikdo nezapomene! Kateřina Kristelová s dcerou na horách Kateřina Kristelová na balkoně Kateřina Kristelová na rodinné dovolené
Sdílej článek:

Tak tahle fotografie nenechá chladným žádného muže. Kateřina Kristelová (36) si vyjela zrelaxovat a ukázala dokonalé tělo. Kdo by chtěl skočit do bazénku s ní? 

Jak je možné, že Kateřina Kristelová pořád nemá žádného chlapa? Nejspíš proto, že se v poslední době zamilovala do trávení veškerého volného času s dcerou Claudií, a tak jí na muže nezbývá čas. To ale musí nejednoho pořádně dopálit. Zvlášť, kdy se podívá na fotky, kde je Kateřina téměř nahá. 

Moderátorka si v těchto chladných dnech vyjela odpočinout. "My jedeme na hory. Maminka přemýšlí kudy, už dvakrát jsme se zamotaly," hlásila Kateřina už cestou. A aby její fanoušci nebyli smutní, že jim zmizela ze zorného pole, dává na sociální síť nové a nové fotky. 

A zatímco první dny se všichni mohli kochat jen pohledem do výstřihu nebo dokonce jen na zimní oblečení, včera moderátorka na sociální síť umístila i zdánlivě nevinnou fotografii s dcerou u bazénu. Samozřejmě musela vědět, jak zatraceně je na fotce sexy. Štíhlé tělo a obří vnady určitě zaujmou každého muže, který se na fotku podívá. A bude hodně závidět, že se nemůže koupat po boku Kateřiny. 

Bude hodně zajímavé sledovat, jaký muž se nakonec po boku moderátorky objeví. Když je totiž tak dlouho sama, je jasné, že si nového oficiálního partnera bude vybírat velmi pečlivě. Ke svému tělíčku určitě nepustí jen tak někoho!

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů