Šíp.deník.cz

Kauza PETR K.: Možný motiv VRAŽDY? Máme snímky, které Monika nafotila!

6 fotografií 6
Monika Kramná
Monika Kramná
Zdroj: facebook
Monika Kramná Monika Kramná Monika Kramná Monika Kramná
Sdílej článek:

Petr Kramný je podle všeho chorobný žárlivec! Dokazuje to nejen jeho nahrávka, ve které především mluví o sobě, ale i možná skutečnost, že manželka Monika zvažovala, že nafotií sérii aktů.

Půvabná Monika se totiž na internetových serverech nabízela jako modelka. "Ahojte. Ráda fotím, ale přiznám se, že na to nemám moc času. Pokud se ale domluvíme, budu mít radost, když budou obě strany spokojené. Nebojte se mě kontaktovat a zeptat se na cokoli," uvedla Monika na jednu ze stránek, která se zabývá focením modelek.

Dnes už není žádným tajemstvím, že manžel Petr K. na ni velmi žárlil.Na nahrávce uvedl, že Monika trávila mnoho času na internetu. Došlo to tak daleko, že jí Petr začal špehovat i profil na facebooku.

Chtěla nafotit akty

Monika na stránkách, které se zabývají modelingem dále uvedla, že má míry 85-69-86 a že uvažuje o nafocení aktů. "Nerada fotím akty. Ale možná někdy. Možná. Budu ráda za jakékoli nabídky, při kterých nasbírám více zkušeností. Mějte se hezky a ať se vám všem daří :)."

Monika a její dcera Klárka zemřely v polovině loňského roku v egyptské Hurghádě. Kramného policie obvinila z dvojnásobné vraždy.

Podívejte se do galerie na snímky, které půvabná Monika nafotila… (rr)

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů