Šíp.deník.cz

Kdepak nehoda… Asijská hvězda PROVOKUJE BRADAVKAMI celou kariéru!

15 fotografií 15
18+
Vy jste její bradavky ještě neviděli? Tak se pojďte podívat...
Vy jste její bradavky ještě neviděli? Tak se pojďte podívat...
Zdroj: Koláž Šíp
Bai Lingová fotila pod molem v Santa Monice... ... a sexy focení se v jejím podání zase zvrtlo na erotickou show! Nestárnoucí herečce totiž z plavek nějakým zázrakem vyskočilo prso. A bradavka je znovu na světě.
Sdílej článek:

Lidská nátura má mnoho podob. A tak zatímco pro některé slavné ženy je odhalení bradavek největším trapasem kariéry, pro tuhle asijskou kočičku je to doslova denní chleba!

Narodila se v Číně a je jednou z nejznámějších zástupkyní této miliardové země. Jak to dokázala? Přes nahotu pochopitelně… Řeč je o herečce a modelce Bai Lingové, která má sice už za sebou kulatou padesátku, její tělesná schránka ovšem vypadá o dvě až tři dekády mladší!

Také proto si Lingová může stále dovolit svoji oblíbenou provokaci. Herečka známá například z francouzské komedie Taxi 3, nebo americké romance Anna a král má svlékání opravdu ve velké oblibě. A to nepočítáme její hanbaté fotky, které nafotila v roce 2005 pro Playboy… Čínská kráska provokuje na veřejnosti v hodně odvážných modelech, ze kterých jí vždy nějakou „náhodou" vypadne prso i s bradavkou.

Naposledy osvědčenou metodu použila poslední květnový den během focení v tygrovaných plavkách pod molem vyhlášené kalifornské pláže v Santa Monice. „Líbí se vám moje sexy bikiny? Miluju život, miluju slunce, miluju blesk fotoaparátu a miluju vás všechny," napsala Bai Ling k jedné z fotek na Facebook.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů