Šíp.deník.cz

Kdo jiný než ona… Která slavná celebrita pod sukní ukázala CELÝ ROZKROK?!

17 fotografií 17
18+
Ukázala hodně? Ne, ukázala všechno!
Ukázala hodně? Ne, ukázala všechno!
Zdroj: Koláž Šíp
Paris Hiltonovou nachytali na dovolené v mexickém Cancúnu. Miliardářská dědička pobíhala po pláži v barevných šatech. A záhy se ukázalo, že barevné oblečení nabízí zajímavý výhled. Paris vykukoval zadeček.
Sdílej článek:

Móda hodně odvážných šatiček v oblasti rozkroku je poslední dobou mezi smetánkou rozšířená, ale kompletně odhalený rozkrok bývá stále vzácností. No… Jedna slavná kráska se s tím nedávno vůbec nemazala!

Mohlo by vás také zajímat:

Smyslná Paris Hilton a její selfíčka: Profesionální dědička opět DRÁŽDÍ…

Takhle se opaluje dáma?! Legendární modelka ROZTÁHLA NOHY a ukázala…

Před pár týdny došlo v oblasti paparazzi záběrů možná k předčasné události roku 2017! Tzv. „dole bez" se totiž podařilo nachytat hvězdu první velikosti Paris Hiltonovou.

Dědička miliardové sítě hotelů Hilton si vyrazila v první půlce ledna na dovolenou do vyhlášeného mexického letoviska Cancún a sami fotografové, co jí byli v patách, se nejspíš nestačili divit.

Paris se na pláži ukázala po boku neznámého fešáka a očividně byla nachystaná na všechno… Zrádný poryv větru, který je v Cancúnu na denním pořádku, totiž odhalil její intimní partie!

Na první pohled to vypadá, že si jedna z nejslavnějších třicátnic současnosti vůbec nevzala kalhotky a kompletně odhalila svůj rozmnožovací orgán! Jak to nakonec celé bylo, zjistíte ve fotogalerii.

Ale ruku na srdce, u Paris, která světově proslula svým sexuálním „home videem", už nic nemůže překvapit…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů