Šíp.deník.cz

Když bez sebe dva lidé nemohou žít: Slavné ROZCHODY a NÁVRATY!

8 fotografií 8
I hvězdy se k sobě čas od času vracejí.
I hvězdy se k sobě čas od času vracejí.
Zdroj: Profimedia.cz
Vilma Cibulková a Miroslav Etzler Václav Noid Bárta s manželkou Gábinou Jiří Pomeje a Iveta Bartošová Nikol Švantnerová a Jakub Hora
Sdílej článek:

Míša Nosková (33) nedávno prohlásila, že je její žhavá láska k mladšímu příteli Ondřeji Báborovi (26) u konce. O pár dní později ale bylo vše jinak. Kteří další slavní si nedokázali po první krizi říci sbohem?

Vilma Cibulková (53) a Miroslav Etzler (51)
Příběh velké lásky i nenávisti. Tak by se dalo nazvat soužití Miroslava Etzlera a Vilmy Cibulkové, jež údajně narušovalo více problémů, mimo jiné i špatný vztah herce k dceři jeho polovičky. Hřebíkem do rakve lásky byl ovšem odhalený Etzlerův románek s kolegyní Radkou Pavlovčinovou. Po čase se k sobě partneři sice zkusili vrátit, nakonec se ale rozhodli jít si každý svou cestou. Dnes mají oba dva nové partnery. 

Gábina Bártová (27) a Václav Noid Bárta (35)
Zpěvák zahořel velkou láskou k modelce, která už před ním randila například s Leošem Marešem. Začátky byly krásné, ovšem pak přišla zpráva o náhlém rozchodu. Každý měl prý jiné názory na život. Po dalších několika týdnech už ale milenci znovu vrkali jako hrdličky, a i když odmítali předpověď Šípu, že brzy jistě přijde potomek, netrvalo dlouho a Vašek si vedl k oltáři těhotnou snoubenku. Od té doby je vše zalité sluncem. 

Nikol Švantnerová (23) a Jakub Hora (25) 
Místo aby se potvrdily řeči o missí nemoci a Nikol Švantnerová opustila svého fotbalistu kvůli bohatšímu a slavnějšímu protějšku, stalo se něco zcela opačného. Média přišla na to, že Jakub Hora si na sociální síti domlouval sex s jinou dívkou už v době, kdy chodil s Nikol, a ta o pár dní později přiznala rozchod. Vzájemná přitažlivost byla ovšem silnější než pachuť zrady, a tak se k sobě bývalí partneři po čase opět vrátili. Prý je jim spolu prostě dobře a vše si vyříkali. 

Marek Ztracený (31) a Marcela Skřivánková (30)
Zpěvák byl jedno období ve svých vztazích skutečně ztracený. Svou přítelkyni Marcelu tehdy vyměnil za bujaré večírky, aby následně zjistil, že s ní čeká dítě. Po testech otcovství se rozhodl svůj život změnit, k budoucí matce svého potomka se vrátil a dokonce se společně odstěhovali do hor. Do médií pak občas tvrdil, že je se svou expřítelkyní hlavně kvůli synovi, jindy říkal, jak moc ji má rád. Jak to ale mají doma doopravdy, to vědí jen oni sami.  

Kristýna Leichtová (30) a Filip Kaňkovský (31)
Krásná herečka, kterou jen málokdo vymaže z paměti díky odhalené scéně z filmu Účastníci zájezdu, to má se vztahy dost složité. Léta chodila se Štěpánem Benonim, aby se pak usídlila v náruči jiného kolegy Filipa Kaňkovského. Pár byl nazýván kráskou a zvířetem a partneři se několikrát rozešli, aby se k sobě zase vrátili. V současné době je prý herečka opět zadaná a jejím milým je staronový přítel. Jestli je to ovšem zase Filip, nebo někdo úplně jiný, zatím nechce přiznat.  

Jiří Pomeje (51) a Iveta Bartošová (+48)
Byly doby, kdy byla i princezna českého popu šťastná. Třeba krátce poté, co si za muže vzala svého prince na bílém koni Jiřího Pomejeho. Toho měl dokonce velmi rád i její syn Artur. Zpěvaččina povaha byla ovšem nevyzpytatelná, a tak producenta po čase vyprovodila ze svého domu v Uhříněvsi. Po médiích mu pak vzkázala, že se s ním chce rozvést. Jiří ale nepolevil, prosil a sliboval a skutečně se mu Ivetu podařilo ještě na chvíli přesvědčit o tom, že je pro ni tím nejlepším. Nakonec ale vztah stejně zkrachoval.  

Martin Zounar (49) a Simona Brdičková (39)
Herec a televizní producentka jsou typickým příkladem lidí, kteří bez sebe nedokážou žít. Po letech soužití na psí knížku, kdy spolu vychovávali dceru Claudii, už nemohli pokračovat dál, rozešli se a každý bydlel jinde. Jenže po pár dalších týdnech už spolu odjížděli na dovolenou. Sám herec vztah nazval „slušnou Itálií", zároveň ovšem přiznal i to, že by ho producentka konečně mohla dovést k oltáři. Na to, jestli partnerství skončí svatbou nebo definitivním rozchodem, si ovšem ještě budeme muset počkat.  

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů