Šíp.deník.cz

Klára Doležalová slaví 43. narozeniny: Teď promluvila o PLASTIKÁCH!

15 fotografií 15
Klára Doležalová a Karel Voříšek
Klára Doležalová a Karel Voříšek
Zdroj: FTV Prima
Klára Doležalová vypadá neskutečně dobře. Zdeněk Pohlreich a Klára Doležalová Klára Doležalová Klára Doležalová má ráda dobré jídlo.
Sdílej článek:

Moderátorka Klára Doležalová rozhodně nevypadá na svůj věk. Co ale za může za její mladistvý vzhled? Tajila snad dodnes návštěvy plastických chirurgů? 

Moderátorská hvězda televize Prima Klára Doležalová oslavila v sobotu 43. narozeniny. Jasné je, že by jí tento věk hádal málokdo. Vypadá totiž lépe, než kdykoliv předtím.

Říká se, že kamera je nemilosrdná a odhalí i největší chyby. Kláru ale miluje a ve studiu jen září, což je vidět i na její nové fotografii, kterou si můžete prohlédnout v naší galerii. 

A jaký je vlastně její recept na krásu? „Recept asi nemám, ale myslím si, že každá žena je krásná, pokud žije život naplněný láskou, pokud je spokojená a zdravá. V mém věku už se stav duše odráží ve tváři a tak musíme pracovat na tom, aby naše duše byly krásné. To je větší fuška, než plastické operace… a také výzva!" řekla Klára, která je už léta spokojeně provdaná za Miodraga Maksimoviče, se kterým vychovává dvě dcery. 

A jaké je její největší narozeninové přání? „Aby byli mí blízcí stále při mně, abych mohla být obklopena pozitivními lidmi, aby se lidé kolem mě usmívali," přeje si.

Není tajemstvím, že Klára je na Primě spokojená i díky tomu, že zpravodajskou relaci moderuje s Karlem Voříškem, se kterým si hned od začátku padla do oka a rozhodně by neměnila. „Nejlepší moment v moderování je fakt, že Zprávy moderuji s kolegou, který je na stejné vlně jako já," řekla.

Klára s Karlem moderuje Zprávy FTV Prima už více než tři roky. Poprvé byli ve vysílání v neděli 26. května 2013. Oba jsou narozeni ve stejném znamení – váhy. Karel oslaví 53. narozeniny už 12. října.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů