Šíp.deník.cz

Kníže Albert s manželkou překvapili: Místo rozvodu DALŠÍ DÍTĚ!

O krizi vládnoucího páru Monaka se mluví už několik měsíců. Charlene se má vyhýbat manželovi, podle některých se čekalo už jen na rozvod. Nyní se ale podle všeho dvojici blýská na lepší časy. A může za to těhotenství!

1 / 3
Charlene a Albert

V monackém knížectví se proslýchá, že manželskou krizi prince Alberta s jeho manželkou Charlene má vyřešit nečekaná věc – další dítě. „Albert věří, že by další potomek upevnil jejich vztahy. Charlene by měl zase nějakou dobu kolem sebe," vysvětluje jeden ze zaměstnanců.

Na nápravě vztahů už prý Albert dokonce začal pracovat. Prý se nehodlá smířit s tím, že Charlene vede dvojí život, o čemž se spekuluje už delší čas. S Albertem de facto už ani nežila, vždy si našla důvod, proč musí dlouhou dobu přebývat jinde a bez něj.

Albert manželku vydíral

Kníže Albert s manželkou CharleneZdroj: Profimedia.cz

To už ale nejspíš nepůjde. Kníže už má chování své manželky dost. „Řekl jí, že pokud se mezi nimi něco nezmění, nikdy jejich vztah fungovat nebude," tvrdí zdroj.

A Charlene navíc pohrozil, že by v případě rozvodu své děti nemohla vídat. To kněžnu přimělo, aby manžela vzala na milost. „Právě děti jí vynahrazují skutečnost, že jejich vztah je jiný, než očekávala. Horší… Nikdy by se jich nevzdala, nedokázala by to, proto se mu raději rozhodla vyhovět," dodal informátor.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů