Šíp.deník.cz

Kráska s titulem Nejlepší tělo pro bikiny ukázala DOKONALÝ ZADEČEK!

9 fotografií 9
Krásná modelka špulí své pozadí všude, kde se dá...
Krásná modelka špulí své pozadí všude, kde se dá...
Zdroj: Koláž Šíp
Claudia Romaniová se ve fialových bikinách promenádovala po Miami... ... a takhle tam vyšpulila svůj luxusní zadeček! Těžko si myslet, že to byla náhoda, italská modelka totiž radostně vystrkuje své pozadí všude. Speciálně na pláži, když získala titul nejlepší tělo pro bikiny.
Sdílej článek:

Zakladatelka moderního trendu kulatých pozadí Kim Kardashianová má konkurenci. Sexy modelka neustále špulí svůj zadeček…

Nedá se popřít, že by profesionální americká celebrita Kim Kardashianová nebyla první, která nastartovala nový pohled na větší a kulatější zadečky. Dnes už se prostě rovné a spadlé pozadí nenosí a ženy po celém světě pracují v posilovnách nejčastěji právě na sedací části těla.

Jenže Kim přestala mít kontrolu nad výkyvy své váhy, a tak se o titul nejkrásnějšího zadečku utkávají jiné krásky. Slušně našlápnuto má modelka Claudia Romaniová, jež se narodila v Itálii, pak se přestěhovala do Dánska, ale už šestým rokem žije v Miami. A ví moc dobře proč…

Kde jinde by byla v plavkách tak na očích, než ve vyhlášeném plážovém středisku. Romaniová totiž posbírala několik nominací v žebříccích nejvíce sexy žen a v roce 2012 vyhrála hlasování fanoušků o Nejkrásnější tělo pro bikiny v kategorii supermodelek!

Modelka je na své křivky náležitě pyšná, ale asi nikoho nepřekvapí, že za nejpovedenější považuje svůj zadeček. Proto ho špulí, kde se dá – naposledy před pár týdny doma v Miami ve fialových plavkách. Italská kráska to dotáhla tak daleko, že o cvicích pro dokonalé hýždě vydává knížku.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů