Šíp.deník.cz

Komu se líbí „VĚŠÁKY“? Jedna z nejlepších zpěvaček si vyšla bez podprsenky

15 fotografií 15
Pěkné? Nepěkné? Rozhodněte sami...
Pěkné? Nepěkné? Rozhodněte sami...
Zdroj: Profimedia
Mariah si jaksi neuvědomila, že její prsa bez podprsenky trochu moc visí dolů. Popová ikona provokuje ráda, ale může si tohle dovolit? A vzhledem k tomu, že si vyrazila bez podprsenky, je zase o čem mluvit. Co říkáte na její dekolt bez prádla?
Sdílej článek:

Chodit na veřejnost bez vrchního dílu spodního prádla je, zdá se, nový módní trend celebrit. Ale tahle slavná paní zapomněla, že ne každá si tuhle frajeřinu může dovolit.

Nesmí vám uniknout

Která ze slavných žen šokovala tentokrát? O rozruch se postarala americká popová ikona Mariah Careyová (46). Zpěvačka se snad největším hlasovým rozsahem umí svými outfity zaujmout. Jenže …

Tentokrát šlápla trochu vedle. Minulý týden trávila na dovolené v Saint Tropez a přepychové letovisko na jihu Francie si užívala plnými doušky. V úterý si vyrazila na nákupy do luxusních butiků oděná pouze do světlých šatiček. S pořádným dekoltem a bez podprsenky!

Populární zpěvačka a textařka tak zřejmě chtěla konkurovat svým konkurentkám, které se takto prezentují běžně, jenže Mariah zapomněla, že je o generaci starší než Rihana, Rita Ora a další odvážné šťabajzny…

Zatímco v podprsence jsou její prsa stále nepřehlédnutelnou chloubou, před týdnem visely dolů jako dva pytle brambor. Abychom ale byli fér, musíme dodat, že i tahle ozdoba má své zastánce, ba dokonce milovníky. Kdo patří mezi ně, šup do fotogalerie!

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů