Šíp.deník.cz

KONEC pěvecké kariéry! Proč sestra Ivety Bartošové v Česku už NEZAZPÍVÁ?

Ivana měla s Ivetou napjatý vztah.
Ivana měla s Ivetou napjatý vztah.
Zdroj: Koláž Šíp
Sdílej článek:

Ve stínu Ivety Bartošové (†48) žila dlouhé roky její sestra Ivana (48), o kterou je v poslední době mezi pořadateli koncertů nebývalý zájem. Podle reportáže, kterou odvysílala včera večer televize Prima ve VIP zprávách, mají ale smůlu. Češka žijící dlouhá léta ve Švýcarsku veškeré nabídky odmítla. Důvod? V žádném případě se nechce zviditelňovat na smrti milované sestry. Dá se tak říct, že pro Ivanu alias Vianu Bartošovou pěvecká kariéra v Česku definitivně skončila.

Ivana to se sestrou neměla vždy jednoduché. Když se v minulosti začalo mluvit o tom, že má mnohem zajímavější hlas než Iveta, sourozenecký vztah utrpěl obrovské šrámy. Nejprve si Ivana musela změnit umělecké jméno kvůli shodným iniciálám a později slávu a lesk přenechala sestře úplně a raději se živila zpěvem na lodi. 

"Ivana měla sestru hodně ráda, proto jí šla raději ź cesty. A v současnosti, když si na ni vzpomněli různí pořadatelé, tak o tyto nabídky nemá zájem. Rozhodně se nechce zviditelňovat na smrti sestry," řekl Šípu člověk blízký Ivaně s tím, že v Česku už nezazpívá.

Redakce se snažila kontaktovat přímo Ivanu Bartošovou, ale k veškerým dotazům se vyjádřila odmítavě. "Nezlobte se, ale jde o velmi citlivé téma, o kterém nechci mluvit," vzkázala. 

O tom, že vztahy mezi dvojčaty nebyly vždy idealní svědčí i to, že Ivana vždy čekala od sesterského vztahu více, ale Iveta byla mnohem chladnější. "Nebyl to sesterský vztah, jak by si Ivana přála. Nikdy si nevolaly několikrát v týdnu. Byly v kontaktu tak jednou za půl roku. Ivetě to tak ale stačilo," dodal náš zdroj.

Podívejte se na unikátní video, na kterém Iveta i Ivana zazpívaly společně.

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů