Šíp.deník.cz

Konečně! Vanda Hybnerová zase vypadá skvěle! Může za to NOVÁ LÁSKA?

5 fotografií 5
Vanda Hybnerová s dcerou Antonií
Vanda Hybnerová s dcerou Antonií
Zdroj: Tilen Vajt
Vanda Hybnerová teď v životě tápe. Vanda Hybnerová a Saša Rašilov Saša Rašilov Manželství Vandy Hybnerové a Sašy Rašilova je minulostí. Už spolu nežijí..
Sdílej článek:

Ty tam jsou utrápené oči, popelavá barva kůže a neupravený zevnějšek. Vanda Hybnerová (45) se konečně dostala z těžkých chvil, které jí připravil nevěrný manžel Saša Rašilov (41).

Přijít po dvaceti letech o nejbližšího člověka s každým zamává. Výjimkou nebyla ani známá herečka, která musela překousnout, že si její muž našel milenku Věru (33) a odstěhoval se k ní. Opustil nejen ji, ale i dcery Josefínu (20) a Antonii (15). A právě s mladším potomkem se Vanda nyní ukázala po delší době na otevření salonu Babor. Nutno dodat, že dvojice dokonale nadchla.

Z Antonie vyrostla krásná dívka a její matka vůbec nepřipomínala utrápenou trosku z počátku letošního roku. Naopak. Vanda byla opálená, rozesmátá a dokonale upravená. Není divu, že se mezi přítomnými začalo šuškat, že tak neuvěřitelná proměna se s člověkem stane jen díky lásce. K případné nové známosti se Vanda sice nevyjádřila, ale je jisté, že kolem ní budou muži kroužit čím dál víc.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů