Šíp.deník.cz

Alžběta II. naštvala prince Charlese: TAJNÁ DOHODA s Williamem! Oč jde?

5 fotografií 5
Královna Alžběta II. si s Williamem velmi rozumí.
Královna Alžběta II. si s Williamem velmi rozumí.
Zdroj: Profimedia.cz
Královna Alžběta tlačí na prince Williama Alžběta se synem Charlesem při nedávném otevírání Walled Garden. Alžběta II. a princ Philip Královna Alžběta II.
Sdílej článek:

Poslední společenské vystoupení britské královské rodiny naznačilo mnohé – třeba to, jaké jsou vyhlídky na získání trůnu po očekávané abdikaci královny Alžběty II. A vzhledem k tomu, že šla s princem Williamem a klanem Middletonových, je už více než jasné, kdo ji na trůně nahradí.

Mluví se o tom, že královna umožnila Williamovi, aby si na čas ulevil od svých povinností. Princovi tím prý oplácí to, jak moc si s ním rozumí, na odpolední čas si spolu ti dva občas sednou už od jeho středoškolských studií. A její sympatie naznačuje i skutečnost, že si rodina jeho ženy Kate nemusela při poslední bohoslužbě sednout tak, jak bývá zvykem. Místo toho Michael a Carole Middletonovi, stejně jako jejich další dva potomci, Pippa a James, stáli hned vedle královny.

„Nakonec si Middletonovy oblíbila, protože pro svůj úspěch tvrdě pracovali," myslí si jeden ze zaměstnanců Buckinghamského paláce.
Královně se také líbí, že Middletonovi jsou kompaktní rodina, co drží spolu, což je podle ní hlavní důvod, proč s nimi William tráví tolik času – sám tohle nikdy nepoznal.

Za nebývalou snahou královny udělat vnukovi radost ale prý není jen její snaha dotlačit ho na trůn. „Oni mají hodně podobnou povahu, Will je úplně jiný než jeho otec Charles, což Alžbětě naprosto vyhovuje," naznačil informátor, že královna vlastního syna „moc nemusí".

„Charles z toho pochopitelně není nadšený, cítí se teď hodně odstrčený," komentuje to zaměstnanec.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů