Šíp.deník.cz

ISIS jde po KRÁLOVSKÉ RODINĚ: Atentát na Kate Middleton překazila policie!

Hrozby číhají na každém kroku a pro královskou rodinu to platí dvojnásob. Podle nových šokujících zpráv chtěla teroristická organizace "Islámský stát", nazývaná zkráceně ISIS, zabít Kate Middleton. Nechutný plán naštěstí nestihli ukutečnit a jeho strůjce čeká až doživotní trest ve vězení. Jak Islámský stát plánoval zabít oblíbenou vévodkyně z Cambridge?

1 / 11
Kate Middleton

Být členem královské rodiny neznamená jen věčný přepych a sláva. Být členem britské monarchie znamená také neustálou obezřetnost, protože na každém kroku může čekat šílenec, který vám chce ublížit, v nejhorším případě zabít. Naštěstí mají její členové kolem sebe smečku bodyguardů, kteří jsou připraveni je ochránit vlastním tělem. Královská rodina se také pojistila speciálními pravidly v královském protokolu, jež je mají uchránit i v případech, kdy je kolem členů dav lidí a nastává zmatek.

Meghan Markle nedávno prozradila, že jí vadí přítomnost osobní stráže. Nepřipadá si jako normální člověk a chybí jí časy, kdy si zašla s kamarádkami na brunch a nemusela se schovávat v dvoumetrovém chodícím vězení. Co by ale udělala v případě, kdyby k ní z nenadání přispěchal neznámý člověk s nožem a chtěl jí ublížit? Královna si své ovečky hlídá a její prioritou je jejich bezpečí. Když se teroristé z ISIS rozhodli otrávit budoucí královnu Británie, nečekali, jakému mocnému hněvu se vystavili.

Meghan by měla být za ochranku ráda

Meghan MarkleZdroj: profimedia.cz

Zprávy o připravovaném útoku na královskou rodinu, respektive Kate Middleton, vévodkyni z Cambridge, přichází jen několik dnů poté, co si Meghan stěžovala na zbytečnost osobní stráže.

Teď se Meghan musí otáčet na své sesli, když zjistila, jak je špičková ochrana důležitou a nezbytnou součástí jejich každodenních životů. Nebýt policejních orgánů, radikálům z ISIS by se povedlo otrávit její sokyni v moci. 

Radikálové chtěli otrávit její jídlo

Kate MiddletonZdroj: winto

Zpráva o zmařeném útoku na Kate Middleton tvrdí, že extremisté z Islámského státu plánovali otrávit jídlo, které Kate nakupuje v supermarketu. Jeden z mužů dlouhé měsíce sledoval vévodkyni a zjistil, jaké pokrmy nejraději nakupuje.

K rozsáhlé domluvě byla využita aplikace Telegram, která je známá šifrováním zpráv, takže se k nim nedostane třetí osoba. Jedna z uniklých fotografií z komunikace zachycuje Kate s nakupím košíkem, na nějž jeden z radikálů nakreslil velké X a k fotografii připsal: ,,Víme, co jí - otravte to!"

Zmaření útoku na prince George

Princ George zíváZdroj: winto

Zprávy jsou spojeny s extremistou jménem Husnain Rashid, který byl v loňském roce odsouzen k doživotí, když plánoval zabít prince George, syna Kate Middleton. ,,Zpravodajské služby věří, že hrozba není nečinná a je spojena se zprávami, které zaslal Husnain Rashid," tvrdí královský zdroj.

Se svými společníky si během 18 měsíců vyměnil zhruba 300 000 zpráv na aplikaci Telegram.  V konverzaci byly nalezeny fotografie George před školou a ve zprávách nabádal ostatní, aby spáchali atentát na následníka trůnu. V jedné zprávě Rashid napsal: ,,Ani královská rodina nezůstane bez povšimnutí. Škola začíná brzy."

Palác jedná a posilje bezpečnost

Kate Middleton slaví 37 let.Zdroj: profimedia.cz

Palác hrozbu nebere na lehkou váhu a posiluje bezpečnost všech členů královské rodiny, včetně dětí. Oficiální královské zdroje se ke zprávám zatím nijak nevyjádřily, patrně čekají, dokud nepadnou první jména obviněných a zpravodajské služby nezjistí, jestli bylo spiknutí soustředěno pouze na Kate a její děti, nebo by se měli mít na pozoru i ostatní členové královské rodiny.

Co si o tom myslí Táňa Makarenko?

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů