Šíp.deník.cz

Krása herečky Sharon Stone: Skočila si na TAJNOU plastickou operaci?

Někdejší sexbomba Sharon Stone si podle přátel zahrává se zdravím.
Někdejší sexbomba Sharon Stone si podle přátel zahrává se zdravím.
Zdroj: Profimedia
Sdílej článek:

Vždy všude prohlašovala, že nikdy nepodstoupí zkrášlující operaci. Jako nejkrásnější žena světa si podobná prohlášení mohla dovolit. Jenže čas nakonec dohnal i ji, a nyní prý Sharon Stone (56) také skončila pod skalpelem plastického chirurga.

Byla na plastice? To je otázka, na kterou mají přední američtí plastičtí chirurgové jasnou odpověď – ano. A spekulace jen podtrhla samotná herečka, která se nechala vyfotografovat s černým šátkem přes hlavu, který zakrýval stále ještě viditelnou řůžovou jizvu za jejím uchem!

Zdroje blízké herečce sice tvrdí, že je to pouhá spálenina, ale renomovaný doktor Lyle Back prohlašuje něco jiného. „Tohle jasně vypadá na dobře vyléčenou, sytě růžovou… jizvu. Vše naznačuje, že podstoupila facelift obličeje," říká Back a souhlasí s ním i další specialisté na otázky umělé ženské krásy.
„Řez je při faceliftu vedený přesně v těchto místech, kde se u Sharon objevuje její „spálenina", může to být určitá drobná reakce, kdy to je po zákroku nějakou dobu takhle růžové," myslí si i doktor Johnson, který ovšem herečku viděl jen na fotografiích.
Samotná Sharon jakékoli umělé zásahy do svého těla odmítá s tím, že chce stárnout přirozeně. „Ani bych nespočítala, kolik doktorů se mi snažilo prodat facelift," prozradila v rozhovoru v roce 2013. „Hodně mě do toho přemlouvali. Ale když jsem se pak doma prohlížela v zrcadle, napadlo mě, co by asi tak chtěli v mém obličeji napínat," pronesla tehdy. Už o pár měsíců později ale říkala: „Když chcete plastiku, nechte si ji udělat."
Ostatně sama pak přiznala, že si nechala vylepšit rty injekcí, když se v roce 2004 rozváděla s Philem Bronsteinem a měla problémy se sebevědomím. Uvidíme, jestli za pár let nepřizná i facelift obličeje. Vše nasvědčuje tomu, že se taková věc nedá nijak vyloučit.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů