Šíp.deník.cz

Modelka Romana Pavelková: Rodinná ROZTRŽKA přímo o Vánocích!

5 fotografií 5
Romana Pavelková
Romana Pavelková
Zdroj: Herminapress.cz
Romana Pavelková s rodinou na Štědrý večer Romana Pavelková se synem o Vánocích Romana Pavelková bude pracovat od začátku roku. Romana Pavelková bude pracovat od začátku roku.
Sdílej článek:

Romana Pavelková (31) slavila nejkrásnější svátky roku se svou početnou rodinou. Příští rok už ale možná bude všechno jinak. 

Modelka se před čtyřmi měsíci stala maminkou syna Maxíka. A život jí to obrátilo naruby. Letošní Vánoce byly pro Romanu zkouškou ohněm, kterou ale nakonec ustála ve zdraví.

"Vánoce pro mě byly velká změna, a nejen pro mě, pro celou rodinu. Všichni jsme už odrostlí a žádné malé děti tam nejsou. Mívali jsme ty Vánoce klidnější, byli jsme zvyklí večeřet v sedm hodin a potom si v klidu jít rozbalovat dárky. Tak na pohodu. Letos nám do toho přišel Maxíček," vypráví Romana.

Vánoce slaví od malička u rodičů, kde se sejde celá rodina. A v tom je právě ten problém. 

Doufám, že manžel bude souhlasit, že budeme jezdit dál k mým rodičům. On by byl radši, kdybychom na Štědrý večer byli doma jen my tři sami," postěžovala si Romana, která by o Vánoce v kruhu celé své rodiny přišla velmi nerada. "Jsem zvyklá, že jsme tam celá rodina. O tom ty Vánoce přece jsou, to je rodina, pohoda a klid. Sejít se s celou rodinou a popovídat si u dobrého jídla," myslí si Pavelková.

A jak tedy vlastně Štědrý den s miminkem nakonec dopadl? 

"Mamce jsem říkala, abychom tu večeři udělali dřív, protože Maxík chodí už v osm spát. Bohužel, Vánoce jsou hektické a spousta věcí se nestíhá. Nakonec jsme večeřeli zase v těch sedm a to už byl malý unavený. Jakmile jsme začali jíst, propukl v ohromný pláč. Snažila jsem se ho chvíli houpat a druhou rukou jíst, potom jsem si ho už ale musela vzít na klín. Naštěstí jsem nemusela vstávat od stolu," dodává Romana v narážce na tradici, podle níž vstávání od stolu během štědrovečerní večeře přináší smůlu.

"První dostal dárečky Maxík, ale bylo na něm vidět, že s tím nepochodíme. Jsou mu čtyři měsíce a to jsou děti ještě moc malé na to, aby Vánoce nějak vnímaly," míní Romana. Nezbylo jí, než syna uložit, zatímco ostatní si rozdělovali dárky. "Pro mě to bylo šíleně hektické a vlastně jsem tak ani nevěděla, kdo co dostal a jak se u toho tvářil. To mám přitom na Vánocích nejraději."

A přesto, že si naplno užívá mateřskou roli, v novém roce nehodlá jen sedět doma. Dál se bude věnovat své firmě a focení. Měla by točit reklamu na parfémy a už 6. ledna ji čeká focení titulky pro módní časopis.

"Co se týká mé firmy a produkce, tak promo akce děláme hlavně před Vánocemi a do půlky ledna bude klid. No ale jak se to pak rozjede, budu zase v jednom kole. Práce je dost a pracovat jako mamka je taky super," řekla modelka. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů