Šíp.deník.cz

PŘIPRAVENA NA LÁSKU! Jana Krausová se nepovedeným vztahům jen směje

Herečka Jana Krausová se dlouho trápila kvůli tomu, jak se jí v lásce nedařilo. Dva osudoví muži ji opustili a ona na "stará kolena" zůstala jako kůl v plotě. Nebo děkuje všem nahoře, že se jí ty špatné věci staly, protože teď je daleko silnější a krásnější než kdy jindy?

1 / 10
Herečka nestárne, zastavila čas.

 Krásná herečka neměla nikdy nouzi o muže. Chlapské pokolení po sexbombě osmdesátých let natolik prahlo, že by mohla idoly přehrabovat vidlemi. Ani věk na její kráse neubral. Ba naopak! Čím je starší, tím je krásnější.

Sice v její tváři je poznat, že se v herečce životě vše nedařilo, a pár vrásek přibylo, ale se vším se dokázala statečně poprat. I to, že se manžel Jan Kraus zamiloval do Ivany Chýlkové a Karel Roden dal přednost mladší a dětem.

Jana viditelně omládla

Herečka nestárne, zastavila čas.Zdroj: Profimedia.cz

V jednu dobu to vypadalo, že Janu Krausovou ty karamboly v lásce natolik sejmuly, že to chtěla vzdávat. Uzavřela se do sebe, nechtěla nikam chodit, vyhýbala se lidem. V její tváři byl jen smutek, bolest a pohled zlomené ženy.

Koho by nedostalo na kolena, kdyby dvakrát za život zažil něco tak strašného, jako je zrada milovaného muže. A zvlášť, když už jste sama proti přírodě bezbranná a nikdy nebudete mladší, abyste mohla bojovat proti mladší konkurenci.

Ta bolest se jí vepsala do tváře

Herečka nestárne, zastavila čas.Zdroj: Profimedia.cz

Hodně špatně brala to, když si Karel Roden vybral mladší zubařku, která mu porodila dvě děti. Nejdříve si pravděpodobně myslela, že se dokáže nad celou situací povznést, žít život i s jeho druhou partnerkou, ale nakonec to tak zlomilo její osobu, že prý chtěla všechno vzdát.

Ale jak se říká, všechno špatné je pro něco dobré. Když se Jana dostala na úplné dno, tak bylo jasné, že cesta už je jen nahoru. A tam právě krásná umělkyně je. Kraus i Roden se můžou klidně vzteky ukousat, že takovou babu opustili.

Je čas, aby myslela sama na sebe

Herečka nestárne, zastavila čas.Zdroj: Profimedia.cz

Jako by z Jany všechno spadlo, byla naprosto volná jako pták, v její tváři se všechno prozářilo a ona jen kvete. Že by za to mohlo i to, že se otevřela lásce a rozhodně nechce skončit na „stará kolena“ sama?

Obdivovatele by mohla počítat ve stovkách, ale vybrat toho správného, to už je pořádný oříšek. Teď je ale herečka o dost silnější a zkušenější. Ví, co a koho chce, jde si tvrdě za svým a už nechce dělat žádné kompromisy. Natolik ji život naučil, aby myslela především sama na sebe.

Je ale poznat na první pohled, jak je vyrovnaná a dokáže se se vším s klidnou hlavou poprat. Život Janu tak prostě naučil a teď je připravena vstoupit do nového roku s otevřenou náručí.

Herečka viditelně omládla.Zdroj: Herminapress.cz

Více zajímavostí ze života slavných uvidite v tomto videu:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů