Šíp.deník.cz

Hvězdy z Beverly Hills 90210: Kdo dostal RAKOVINU? A koho čeká ROZVOD?

Jestli by snad někdo tápal, tak Brian Austin Green je první zprava, Shannen Doherty čtvrtá zprava.
Jestli by snad někdo tápal, tak Brian Austin Green je první zprava, Shannen Doherty čtvrtá zprava.
Zdroj: archiv
Sdílej článek:

Život se s nikým nemazlí. Týká se to i dvou hvězd ze seriálu Beverly Hills 90210 Shannen Doherty (44) a Briana Austina Greena (42).

V 90. letech jejich parta válcovala celý svět. Seriál z prostředí střední školy pro zazobanou mládež se stal fenoménem a hlavní představitelé se stali hvězdami první velikosti. I když na bývalé úspěchy mohou nyní jen vzpomínat, stále jsou ostře sledovanými celebritami. A jejich životy občas připomínají horskou dráhu.

Nyní obletěly svět hned dvě zprávy. První se týká Briana Austina Greena, který se po 11 letech rozešel s herečkou Megan Fox (29). Vzali se v roce 2010 na Havaji a spolu mají tříletého Noaha a ročního Bodhiho. Příčiny rozchodu zatím nejsou známy, ale je jisté, že nejvíce ho pocítí hlavně obě děti.

Ještě horší zpráva se týká Shannen Doherty, představitelky Brendy. Lékaři jí letos v březnu objevili rakovinu prsu. Potíž byla v tom, že herečka neměla v té době uzavřené zdravotní pojištění, takže léčba zprvu vázla. Za chybějící pojistku nyní zažalovala správce svých financí, který měl tuto agendu na starosti. Prý ohrozil její život.

Shannen nyní zřejmě čeká mastektomie, tedy stejný zákrok, kterým před časem prošla Angelina Jolie. Po odstranění části prsu ji pak nejspíš nemine ani chemoterapie. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů