Šíp.deník.cz

Kuchařová má auto za 1,5 milionu! A přiznala, jaký DÁREK dala Brzobohatému

Taťána Kuchařová a Ondřej Brzobohatý
Taťána Kuchařová a Ondřej Brzobohatý
Zdroj: Tilen Vajt
Sdílej článek:

Topmodelka a Miss World Taťána Kuchařová je spolehlivou a zodpovědnou řidičkou. Za svou „kariéru" za volantem měla jen jeden menší karambol, který ale skončil bez následků, jinak prý šoféruje bez problémů, a jak přiznala, snaží se i na dálnicích dodržovat předepsanou rychlost.

„Snažím se snažím, někdy to ale nevyjde, ovšem pirát silnic rozhodně nejsem," uvedla Taťána, která si včera převzala od zástupců firmy Jaguar Land Rover Czech Republic v kostele sv. Rocha klíčky od fungl nového vozítka – bílého Jaguaru XF - který stojí více než 1,5 milionu korun.

„Už jsem s ním něco najezdila, dnes tady proběhlo takové slavnostní předání a oficiálně jsme stvrdili spolupráci s touto prestižní značkou. Tenhle vůz budu užívat půl roku a pak dostanu na vyzkoušení model XE, kterým budu jezdit opět půl roku," vysvětlila Kuchařová.

Mezitím, co kráska jezdím nadupaným žihadlem, přítel Ondřej Brzobohatý brázdí Prahu na skútru. „Ale kdepak. Ten skútr byl můj dárek Ondřejovi i mě. Já na něm jezdím s velkou chutí, je to romantické a navíc v hustém městském provozu i výhodné. Všude jste na čas. A kdo z nás řídí? Někdy přítel jindy já. Oba jsme se do té motorky tak trošku zbláznili, takže si jen málokdy odpočine," dodala Kuchařová.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů