Šíp.deník.cz

Kurt Russell a Goldie Hawnová: NEČEKANÝ VÝVOJ jejich vztahu!

4 fotografií 4
Kurt Russell a Goldie Hawnová
Kurt Russell a Goldie Hawnová
Zdroj: Profimedia.cz
Kurt Russell a Goldie Hawnová Celá rodinka pohromadě. Goldie s Kurtem a všemi svými dětmi. Zleva: Oliver, Wyatt a Kate. Goldie Hawnová byla v mládí pěkné kvítko. Mladá Goldie Hawnová
Sdílej článek:

Nejdéle randící pár Hollywoodu se po 32 letech společného života chystá skočit do chomoutu. Přitom to už od Goldie Hawnové (70) a Kurta Russella (64) snad ani nikdo nečekal!

Jen několik málo hollywoodských vztahů je tak pevných a silných jako ten mezi Kurtem Russellem a Goldie Hawnovou. I přesto ale dosud dvojice ve své lásce neudělala tradiční krok – svatbu z nejrůznějších důvodů dodnes odkládali… Ale to se teď mění!

Dlouholetý kamarád hvězdného páru magazínu Star tvrdí, že se Kurt s Goldie na Nový rok zasnoubili. A svatba má proběhnout ještě letos!
„Tohle je jeden z těch příběhů, který končí šťastně," komentuje lásku, jejíž kořeny sahají až do roku 1984.

Snad i proto se známý představitel drsňáků Kurt při dovolené v Coloradu, na kterou chystal zásnuby, choval jinak než ve svých známých rolích… „Bylo to nakonec dost improvizované," vysvětluje zdroj Staru. „Dokonce se prý nejdřív styděl zeptat, protože se bál, že ho Goldie odmítne!" šokuje zdroj.

Bývalá komediální hvězda to samozřejmě neudělala a nabídku ráda přijala. Kurt jí totiž svým činem doslova vyrazil dech! „Vůbec si nemyslela, že by se to ještě mohlo stát," směje se kamarád.

Ti dva spolu přitom klidně mohli žít ještě déle. Znají se totiž už od roku 1968, tehdy ale ještě jiskra nepřelétla. Než se dala s Kurtem dohromady, byla Goldie vdaná za Guse Trikonise. Pak se jí ještě nepovedlo manželství s Billem Hudsonem, se kterým měla dvě děti, a i proto se tak dlouho vyhýbala svatbě se svým osudovým mužem. Ten také zažil jeden manželský krach, když žil s herečkou Season Hubleyovou.

„I kvůli tomu, že už dohromady zažili tři nepříjemné rozvody, si něčím podobným nechtěli projít znovu," vysvětluje informátor magazínu. Potvrzují to i slova herečky, kterými své žití s Russellem popisovala. „Vztah není jen o manželství," říkala v průběhu let několikrát. „Je o kompromisu a komunikaci."

Její partner možná ale svatbu plánoval celou dobu… „Jednou možná budeme mít tu touhu říct si své ‚ano'," oponovával jí Russell.

A ten čas přišel právě teď, prý hlavně kvůli rodině. „Myslí si, že svatba bude skvělý zážitek pro jejich vnoučata," vysvětluje kamarád s tím, že Hawnová má přesto jednu podmínku. „Řekla mu, že si ho vezme, jen pokud zpomalí své pracovní tempo. Nesmí točit víc než jeden film ročně."

A samotný obřad? Prý by měl být jen skromný. „Nechtějí z toho dělat humbuk. Vnímají to jako oslavu faktu, že se ještě pořád milují. Svatba je toho jen dalším důkazem," uzavřel zdroj.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů