Šíp.deník.cz

Kvůli lásce RISKUJE princ Harry pověst i přízeň rodiny: Bojuje proti všem!

16 fotografií 16
Ellie momentálně u prince Harryho vede.
Ellie momentálně u prince Harryho vede.
Zdroj: Profimedia.cz
Zpěvačka Ellie Gouldingová Princ Harry Princ Harry Princ Harry
Sdílej článek:

Kdepak, lásce neporučíš. Princ Harry (31) je toho tím nejlepším příkladem. Kvůli volání srdce se ho totiž možná zřekne královská rodina!

Je to jen pár týdnů, co jsme psali o tom, že Harry zatoužil po životě v Americe. Doma to vysvětloval štědrým srdcem, chtěl za mořem charitativní činností šířit dobré jméno Anglie. Jenže se ukázalo, že tak trochu přehání – jediná charita, které se prý chtěl věnovat, se jmenuje Ellie Gouldingová a živí se jako zpěvačka.

Harryho naprosto pobláznila a ačkoli o něj soupeřila s americkou herečkou Jennifer Lawrenceovou, zdá se, že zatím má k princovi blíže ona. „Harry je z ní celý hotový. Jenže její rodina pochází z chudých poměrů, takže na ni bude muset zapomenout," prozradil médiím jeden z Harryho přátel, podle kterého se proti vztahu postavila celá urozená část Harryho rodiny.

„Charles mu opět vysvětlil, že podobná informace by klidně mohla být fatální pro stárnoucí královnu Alžbětu. Rodině se krom poměrů, ze kterých pochází, nelíbí ani to, že se živí jako zpěvačka," vysvětlil zdroj s tím, že pokud Harry přesto začne s Ellie chodit, bude to pro britskou monarchii ta nejhorší noční můra.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů