Šíp.deník.cz

Kylie Jennerová šokuje: Sex ve sprše a POPRVÉ odhalená BRADAVKA!

18 fotografií 18
18+
Mrkněte, kolik toho nejslavnější teenagerka ukázala...
Mrkněte, kolik toho nejslavnější teenagerka ukázala...
Zdroj: Koláž Šíp
Kylie Jennerová natočila hodně odvážný klip! Objeví se v něm totiž nahá! Nejmladší členka slavného rodu Kardashianů si prostě chytí své poprsí. A pobíhá o pokoji v rouše Evině.
Sdílej článek:

Zlobivá holčička Kylie Jennerová (19) se zřejmě rozhodla, že převezme vládu nad sexy sesterským klanem rodu Kardashianů a Jennerů. Nechala se natáčet při sexu ve sprše!

Mohlo by vás také  zajímat:

Skandál obletované modelky! Co jí to vykukuje v PŘEVLÉKACÍ KABINCE?!

V devatenácti letech je to pořád ještě teenagerka, už dlouho ale platí za jednu z nejsledovanějších a nejvíc sexy žen světa. A na druhé polovině své pověsti se teď zřejmě Kylie Jennerová rozhodla ještě více zapracovat.

Poté, co se její nevlastní sestřička Kim Kardashianová (36) stáhla z veřejného života, si na trůn královny pěti sourozeneckých sexbomb – Kim, Kourtney a Khloé Kardashianovy a Kendall a Kylie Jennerovy mají společnou mámu Kris Jennerovou – brousí zuby právě nejmladší z nich.

Kylie je totiž jakýmsi dokonalým spojením všech svých sester. Není ani štíhlá, ani příliš objemná, má symetrický obličej a křivky, co se dají považovat za dnešní ideál krásy… Navíc je čím dál víc odvážnější!

Nedávno spatřilo světlo světa video, na kterém si Kylie Jennerová užívá ve sprše se svým přítelem, rapperem Tygou (26). Co všechno v krátkém tříminutovém spotu pekelně sexy černovláska předvede?

Nechybí divoká líbačka, osahávačka a rafinovaná nahota. Při jednom záběru si ovšem Kylie nedala pozor a vykoukla jí bradavka! A to se téhle mladičké megahvězdě stalo vůbec poprvé!

Na celý klip se můžete podívat pod článkem, nejlepší záběry včetně detailu bradavky pak na vás čekají ve fotogalerii.

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů