Šíp.deník.cz

Lačná Puhajková NEDOTÁHLA Jágra k oltáři. Povede se jí to u ligového FOTBALISTY?

14 fotografií 14
Inna Puhajková je krásná vždy a všude
Inna Puhajková je krásná vždy a všude
Zdroj: Koláž Šíp
Inna Puhajková s přítelem Petrem Tlustým. Inna Puhajková je do fotbalisty zamilovaná. Moderátorka Inna Puhajková se často ve společnosti s přítelem neukazuje. Inna Puhajková je kočka.
Sdílej článek:

Na sympatickou moderátorka Innu Puhajkovou (31) jdou pořádné choutky. Ale nejde o nic sexuálního, spíš se kolem ní všichni berou, a tak by Inna taky chtěla zažít ten svůj den D, kdy bude za princeznu v bílém. Sen o svatbě si nesplnila ani po šesti letech vedle starého mládence Jaromíra Jágra (45). "Dokope" k oltáři snad aspoň ligového čutálistu Petra Tlustého, se kterým randí dva roky?  

Mohlo by vás také zajímat:

Modelka Andrea Verešová NA PRANÝŘI: Proč jí lidé NADÁVAJÍ?

DOBRÝ DEN, PRSA VEN! Modelka Simona Krainová odhalila svůdné BRADAVKY!

Sexy holka z Ukrajiny se už viděla jako paní Jágrová. Přeci jen s hokejistou randila dlouhých šest let, což byl nejdelší z jeho vztahů. Ale vysněná svatba byla stále v nedohlednu, až se nakonec pár rozešel.

Teď randí Puhajková s dalším sprotovcem. Sice už není tak pohádkově bohatý jako Jágr, ale věkově jsou si daleko blíž a má na Innu více času, což jí vyhovuje. I když hraje za Jihlavu, kde bydlí, tak se s ním vídá častěji než, když bydlela s Járomírem.

Její choutky na vdavky by tak mohly být konečně ukojené. Přeci jen je s Petrem šťastná a podle svých blízkých moderátorce začínají navíc hlasitě tikat biologické hodiny. Vždycky se tulí k nějakému cizímu miminku a už si asi představuje, jak bude mít to svoje.

Sice nebude tolik zabezpečená, jako když by porodila potomka "Džegrovi", ale láska a rodina se přeci na peníze přepočítat nedají. Inna si dokáže vydělat hezký peníze, takže už má určitě nějakou rezervu na mateřskou dovolenou našetřenou.

Modelka sice se vztahem s Tlustým dělá tajnosti a ani ho nedává na sociální sítě, takže pokud by měl velký den D nastat, veřejnost by se vše dozvěděla nejspíš až s odstupem času.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů