Šíp.deník.cz

Ladislav Štaidl PROMLUVIL o Ivetě Bartošové! Kolik bylo její IQ?

15 fotografií 15
Ladislav Štaidl s Ivetou Bartošovou tvořili v minulosti pár.
Ladislav Štaidl s Ivetou Bartošovou tvořili v minulosti pár.
Zdroj: Hermina
Ladislav Štaidl doporučil svému nejmladšímu synovi, aby nemovitost prodal a začal nový život. Ladislav Štaidl Artur Štaidl Artur Štaidl se zesnulou matkou Ivetou Bartošovou
Sdílej článek:

Skladatel Ladislav Štaidl (71) prolomil po letech hradbu mlčení. O Ivetě Bartošové (+48) se do médií vyjadřoval minimálně, teď prozradil, že život se zpěvačkou nebyl vůbec jednoduchý. 

"Do té doby, co byla se mnou, tak se nedotkla alkoholu, ač tatínek její nebohý byl sedmkrát léčený alkoholik. Ona měla k alkoholu těžkou averzi. A pak, když jí začaly problémy s financemi a mužskými, tak to víte, strašně jednoduchý únik z té reality je právě panák," řekl Štaidl ve vysílání Českého rozhlasu.

Podle Štaidla byla Iveta velmi tvrdohlavá v partnerství s dalšími muži značně nestabilní. Když v rozhovoru došlo na Ivetino vyšetření u psychiatrů, Štaidl uvedl, že Bartošová měla vysoké IQ. "Když musela chodit na vyšetření, dva nezávislí odborníci jí naměřili IQ 132. Tady je vidět, jak je to vysoké IQ na h*vno. Když nemáš talent na život," pravil hudebník.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů