Šíp.deník.cz

LÁSKA Kate a Williama u konce? Princ chce odejít za expřítelkyní!

Kate Middletonová a princ William. Tady měl princ ještě delší vlasy, které maskovaly jeho pleš.
Kate Middletonová a princ William. Tady měl princ ještě delší vlasy, které maskovaly jeho pleš.
Zdroj: Profimedia
Sdílej článek:

Jejich vztah se zdá být ztělesněním romantiky, ale jak se zdá, k reklamě na šťastné manželství má občas daleko.

Dvojice Kate Middleton (33) a princ Willliam (33) už překonala leccos. Aféru s odhaleným zadečkem, těžké těhotenské nevolnosti nebo neustálé rozbroje s královnou. Nyní ale pevnost jejich vztahu podle britského tisku naleptává další nepříjemnost. Jmenuje se Olivia Hunt a jde o bývalou Williamovu přítelkyni.

Princ s ní chodil během studií na vysoké škole St. Andrews ve Skotsku. Přestože se pak zamiloval do Kate, k Olivii má dodnes speciální vztah, který se oficiálně označuje jako „blízcí přátelé". Není divu, že Kate nemůže Olivii vystát. Nyní se navíc situace ještě vyostřila. Princ sice schůzky s bývalou láskou výrazně omezil, avšak v brzké době si nejspíš opět padnou do náruče.

Olivia se totiž bude vdávat, termín ještě není známý, ale už se nechala slyšet, že si vdavky neumí představit bez Williamovy přítomnosti. Vzhledem k dávným citům, které k ní následník trůnu choval, se dá předpokládat, že by jí rád vyhověl. Jenže právě to prý nechce Kate za žádnou cenu dopustit.

Pomyšlení, že by zůstala doma sama se dvěma dětmi, zatímco její muž se někde veselí s bývalou přítelkyní, jí nedělá vůbec dobře. Uvidíme, jak se princ zachová, zda rozesmutní Kate, nebo z celého problému elegantně vycouvá a neúčast na svatbě svede na „příliš nabitý program".

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů