Šíp.deník.cz

LÁSKA SE ZMĚNILA V POSEDLOST: Bojuje Veronika Kopřivová s vážnou PORUCHOU?

Přítelkyně Jaromíra Jágra Veronika Kopřivová se usmívá na všechny strany a snaží se tvářit, jak je vše zalité sluncem. Užívá si po boku božského hokejisty, cestují po světě, ale nenechce se opít rohlíkem. Nemusí být všechno tak růžové, jak by se mohlo zdát. Veronika se totiž pořádně mění před očima.

1 / 20
Veronika se naprosto mění před očima.

Veronika se naprosto mění před očima.Zdroj: Instagram

Je opravdu vše zalité sluncem, jak se snaží Veronika Kopřivová ukazovat?

Veronika se naprosto mění před očima.Zdroj: Instagram

Bývalá modelka Veronika Kopřivová, která se proslavila soužitím s hvězdným hokejistou Jaromírem Jágrem, se pomocí sociálních sítí snaží nabudit dojem hvězdnosti, slávy a milujících fanoušků. Každý den jim posílá provokativní zprávy.

Třeba takové fotky jsou na jejím profilu dost častým jevem. Ale přeci jen ty snímky mají něco společného, co nemusí hned každému dojít.

Veronika se naprosto mění před očima.Zdroj: Instagram

Ale ono to všechno nebude tak pohádkové, jak se na první pohled může zdát. Už dávno je známo, že Instagram je virtuální svět plných lží, zkreslených realit a dokonalých těl. Bohužel je realita občas dost krutá. Že by život Veroniky opravdu nebyl tak špičkový, jak se snaží svým věrným ovečkám namluvit?

Její život vypadá jako jeden velký mejdan. Ale nepřeválcovala její život posedlost spojená s tvrdým drilem?

Veronika se naprosto mění před očima.Zdroj: Instagram

To, že se bývalá topless tanečnice dostala tam, kde je, za to vděčí slavnému partnerovi. Od té doby, co spolu žijí, nabyla asi vědomí, že je také globální celebrita s mnoha sledujícími, kteří jí chtějí každý den vídat ve svých telefonech jen kvůli její výjimečnosti.

Ráda předvádí dokonalé křivky. Provokuje tím snad Jardu, aby se ji víc věnoval?

Tyto skvosty by byl hřích schovávat.Zdroj: Instagram

Neustále všechny zásobuje různými videi, které občas nikdo ani nepochopí. Ale rodačka z Teplic musí přeci předvést, kde všude zrovna cestuje a jak si žije na vysoké noze. Jenže začínají převládat teď i jiné fotky – pekáče buchet.

Veronika je doslova tělem a váhou posledná. Nesmí mít na sobě ani sebemenší špíček, jinak by se asi zhroutila.

Pavlína má ke svému strejdovi opravdu hodně blízko.Zdroj: Instagram

Tím samozřejmě nemyslíme kynuté buchty z trouby, ale vypracované břišní svaly, které jdou u modelky na první pohled vidět. Už to není ta křehká blondýnka, kterou si vzal pod svá křídla božský Jarda, ale začíná vypadat jako holky, co soutěží na různých fitness soutěžích.

Už nepřipomíná tu sladkou blondýnku, která naivně koukala na svět. Ale pořádně tvrdé rysy, které jí nesluší.

Po dlouhé době se Veronika ukázala ve společnosti.Zdroj: Music club PRAH

Veronika se nikdy netajila tím, že má ráda sport. Jenže teď už jí nepoznává ani samotný Jágr. Místo toho, aby si užívali slastí v posteli, bývalá finalistka Miss se musí dřít v posilovně, aby vedle té opravdové celebrity vypadala reprezentativně.

Když už randí s celosvětově známým hokejistou, musí také nějak vypadat.

Hokejista je s modelkou šťastný.Zdroj: Instagram

Láska k Jardovi se doslova přeměnila v posedlost. V posedlost svým vzhledem,  aby hokejistu neztratila kvůli nějaké jiné, co má dokonalejší tělo. Jenže ta holka už na sobě nemá co vylepšovat. Tuk byste na ní jen těžko hledali.

Neměl by ten Jarda už své holce konečně domluvit, aby nevypadala jak jeden velký sval?

Jsou jako zamilované hrdličky.Zdroj: Profimedia.cz

Aby nedopadla třeba jako kolegyně Eliška Bučková, která kvůli posedlosti vzhledem bojovala s mentální anorexií. Přeci jen už je Veronika vyzáblá dost a Jardu musí v posteli píchat kostmi. To už pak pro něj nemůže být žádná slast při sexuálních hrátkách.

Žádný muž nemá rád, když nemá ženu za co chytnout. Na to by měla Veronika při tvrdých trénincích myslet…

Veronika ráda provokuje.Zdroj: Instagram

Více drbů se dozvíte v tomto videu:

Zdroj: šíp.cz
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů