Šíp.deník.cz

Lucie Vondráčková se konečně chystá do Prahy: Známe celý její program!

3 fotografií 3
Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková
Zdroj: Tilen Vajt
Lucie Vondráčková Lucie Vondráčková
Sdílej článek:

Lucie Vondráčková (34) nebyla v Čechách už dlouhé měsíce. Teď však potěší všechny své fanoušky. A nejen je. Co všechno ji čeká? 

Lucie přijede dělat propagaci hlavně novému DVD a CD Hittour. Jde o zaznamenaný dvouhodinový koncert Lucie Vondráčkové a Michala Davida, obsahující 24 písniček a tři medley, které zazněly v červnu 2013 v deseti zaplněných sportovních halách a arénách České republiky od ČEZ Arény v Ostravě, až po pražskou O2 Arénu, ve kterých oba interpreti roztančili návštěvníky bez rozdílu věku a pohlaví. 

„Byl to adrenalin v plných sportovních halách. A protože koncert tvořily hlavně hity, zpívali všichni. To je vždycky velká síla a na novém DVD je ta neopakovatelná atmosféra krásně zachycena", řekla Lucka Vondráčková.

Ale nejen tomuto projektu bude dělat Lucie při své návštěvě propagaci, také připomene svým fanouškům i CD Duety, které se stále drží mezi neprodávanějšími alby (vyšlo v říjnu 2014) a také dostane do rukou svůj kalendář na letošní rok. Hlavně ji čeká focení nové kampaně šperků Trollbeads, jejichž je tváří již druhým rokem.

Lucie také navštíví během své únorové návštěvy Klokánek ve Štěrboholích, kde předá cenu, kterou získala od televize Prima za své vítězství v soutěži Souboj celebrit 2014.

A nezapomene ani na své fanoušky. Vedle několika natáčení pro televize a poskytnutí rozhovorů pro rádia se Lucie rozhodla, že uspořádá autogramiádu, která se bude konat 6. 2. 2015 od 16,30 v OC Arkády na Pankráci.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů