Šíp.deník.cz

Lucka Vondráčková děsí své blízké: Píše vzkazy plné BOLESTI a STRACHU!

17 fotografií 17
Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec
Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec
Zdroj: Koláž Šíp
Na natáčení filmu Decibely lásky přiletěla i s mladším synem Adamem. Vrátí se zpěvačka ještě někdy naplno ke svým fanouškům? Vztahem a později svatbou s Tomášem Plekancem všechny překvapila. Kvůli němu nakonec opustila Česko. Milovaného zpěvu by se Lucie prý nikdy nevzdala.
Sdílej článek:

Na první pohled působí zpěvačka Lucie Vondráčková (36) jako vyrovnáná žena, která zvládne snad všechno na světě. Jenže teď všestranná umělkyně nenápadně prozradila, že její životem ovládá bolest a strach. Netrápí ji snad introvertní manžel Tomáš Plekanec (34)? Fanoušci se o svůj idol začínají vyloženě bát!

Měli byste si také přečíst:

To je ODPORNÉ! POHŘBILI Hanu Maciuchovou, která bojovala s rakovinou

Renata Langmannová v šoku: Co se děje s Českou Miss? Vítězky NEMAJÍ šanci!

Lucka působí jako pohodářka, kterou opravdu nemůže jen tak něco rozhodit. Ale ve svém nitru bude určitě stále ta křehká dívenka, která se bojí velkého světa, jako tomu bylo před lety. I když se ze šoubyznysu částečně stáhla, žije s rodinou v Kanadě, tak stejně asi není stoprocentně šťastná.

Začala uveřejňovat dost podivné výroky slavných filosofů, ze kterých jde chvílemi i strach, protože fráze, které vybírá, znějí jako zoufalé volání o pomoc. Neděje se snad něco v rodině bohatého hokejisty?

Lucka zarytě mlčí, ale z jejích citátů dost mrazí. A cože to vlastně sympatická Lucka začala psát?

"Štěstí je jenom sen, bolest je skutečná," nebo "To, co lidé nazývají štěstím, je okamžik, kdy přestanou mít strach."

Fanoušci z toho začínají mít opravdu obavy a neví, co si o celé věci mají myslet. Vypadá to známka utajované krize, při které se Lucka v Kanadě dost trápí a ještě k tomu se něčeho bojí.

Jde jen o její kariéru, nebo snad i o lásku k pohlednému sportovci? Už v minulosti se spekulovalo, že druhým miminkem jen manželé "lepí" neshody a nespokojenost ve vztahu. A teď to dokonce vypadá, že ani Adámek vše nespravil a zpěvačka se trápí ve svých myšlenkách a propadá do nějaké propasti.

Snad je to jen špatná domněnka, ale Lucka by se měla aspoň ozvat svým obdivovatelům a ujistit je, že je vše v pořádku…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů