Šíp.deník.cz

Má Kim Kardashianová nové sex video? UŽÍVÁ si na Kubě a s Kanye Westem!

17 fotografií 17
18+
Kim Kardashianová a Kanye West
Kim Kardashianová a Kanye West
Zdroj: archiv
Odhalená selfie s Kim Kardashian ještě přidala na její slávě. Kim Kardashianová zepředu... Kim Kardashian na sebe práskla jedno velké tajemství... Kim Kardashianová
Sdílej článek:

Tahle žena už jednou málem zbořila internet, když se objevily její intimní radovánky s raperem Ray J. Nyní se nejspíš její sex video z domácnosti objeví znovu. A tentokrát v něm je Kim Kardashianová (35) se svým manželem Kanye Westem (38)!

Bulvární kráska to rozjela na Kubě a video sice neplánovala, ale komunistická vláda proslulá tím, že své VIP hosty natáčí v jejich hotelových pokojích. Kim na ostrově natáčela pro svůj pořad „Keeping up with the Kardashians", při čemž ji doprovázel i její partner Kanye.

A vzhledem k invazivním sledovacím technikám na Kubě je vcelku pravděpodobné, že některé žhavé chvilky mezi slavnou dvojicí skončily na záznamu. „Tohle je modus operandi naší vlády, chce mít na slavné hosty jakoukoli špínu," řekl americkému serveru kubánský rodák Humberto Fontova. „Pořád je to něco jako součást Sověstkého svazu," dodal spisovatel, který v Americe od kubánských emigrantů sbíral materiály pro svou knihu „Fidel: Nejoblíbenější tyran Hollywoodu".

Podle Fontovy mají agenti na Kubě, které trénovali Sověti z KGB a lidé v východoněmecké Stasi, materiály na všechny známé celebrity, které od roku 1959 ostrov navštívili. Své video tak mají v trezoru na Kubě možná i Frank Sinatra, Oliver Stone, Kevin Costner, Sean Penn, Naomi Campbellová, Sharon Stoneová nebo Kate Moss. Takže se Kardashianová může utěšovat tím, že v tom alespoň není sama.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů