Šíp.deník.cz

Madonna provokuje propagací nahoty: Proč NEMŮŽU UKÁZAT PRSA?!

8 fotografií 8
18+
Popová královna narazila: prsa se na sociálních sítích "nenosí".
Popová královna narazila: prsa se na sociálních sítích "nenosí".
Zdroj: Koláž Šíp
Madonna provokuje na svých sociálních profilech prakticky neustále. A nedávno zjistila, že odhalené bradavky sdílet nesmí… …a tak si do sociálních sítí rýpla. Prsa zpěvačky přesto většinou hrají hlavní roli.
Sdílej článek:

Popová královna Madonna (56) nikdy nepřestane být rebelkou. Aktuálně se pustila do boje s provozovateli sociálních sítí. Jak? Nahotou pochopitelně…

Madonna pobuřuje společnost odnepaměti. Její erotické hudební klipy předběhly dobu a za proslulou nahotu jí před desítkami let odsuzovali.

Od té doby se společnost v oblasti erotické provokace a nahoty posunula úplně jinam. I když, je to vůbec pravda? Třeba na profilech na sociálních sítích je erotika přísně zakázaná.

Ve čtvrtek 2. dubna uveřejnila legendární zpěvačka na Instagramu snímek, kde jí asistent maže prsa: „Uf......... Jak dlouho ještě budu muset držet ruce nahoru," povzdechla si naoko. Ruce pochopitelně na tomto snímku nestárnoucí sexbomby nikoho nezajímaly!

Jenže Instagram tuto fotku stáhl. A tak Madonna hned druhý den uveřejnila jinou nahou… Tentokrát už má ale bradavku zakrytou černou přelepkou. „Proč je OK ukázat zadek, ale ne prsa? Sociální média se topí v pokrytectví," napsala zpěvačka.

Těžko říct, jak dlouho jí válka vydrží. Každopádně doporučujeme v příštích dnech sledovat profily Madonny na Instagramu a Facebooku. Možná z jejího soukromí vypadnou ještě jiné hanbaté skvosty.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů