Šíp.deník.cz

UMĚLÝ ZADEK, předělaný obličej, nové vlasy: Plastická Madonna ODDALUJE STÁŘÍ!

Madonna už není žádná mladice. Vyrovnat se nové genereaci zpěvaček jí v šedesáti letech dává pořádně zabrat. Ze své rivalky Lady Gaga je tak vystrašená, že si loňský rok prošla mnoha zkrášlujícími procedurami. Nemluvíme však o manikúře a okurkách na obličeji. Zpěvačka hitu Like a Virgin šla pod kudlu a kompletně změnila svou podobu!

1 / 9
Madonna

Bývala královnou popu, sex symbolem 80. let a nebyl člověk, který by neznal její jméno. Madonna Louise Veronica Ciccone Ritchie, jak zní celé její jméno, se může pyšnit mnoha hudebními oceněnými a obrovskou škálou projektů. Aby ne, na scéně je bezmála celý svůj život. Napsala nespočet hitů, mezi něž patří například Hung Up, American Pie nebo American life, což je také název její deváté studiové desky.

Madonna se stále snaží být hip a vyrovnat se mladým tvůrcům, na Instagramu je velmi aktivní a snaží se oslovit novou generaci, která ji tak dobře nezná. S tím jde ale ruku v ruce i vizáž. Generace Z přece nebude poslouchat ženskou, která vypadá jako seschlá borůvka! Madonna udělala razantní rozhodnutí - tady trochu přidá, tady ubere, tohle zvedne a tohle odstraní… A jejda.

,,Ještě žiju, neumřela jsem!"

MadonnaZdroj: profimedia


Zpěvačka už nepatří mezi nejmladší interprety, ačkoliv se ve svých hudebních klipech prezentuje jako čerstvá třicátnice po jednom dítěti. Nikdo jí to ale už nebaští. Všichni vědí, že si Madonna prošla nespočtem procedur, například liftingem, který jí měl osvěžit v obličeji i na krku - tam se totiž věk hodně podepíše.

Madonna se díky stáří bojí o své místo na výsluní. Ačkoliv není tak aktivní jako před deseti lety, stále se věnuje hudbě a módním trendům, snaží se fanouškům připomenout, že nezemřela v roce 2009 společně s Michael Jacksonem. Jenže všichni tuší, že co nevidět se Madonna stáhne do pozadí, protože ji převálcují nové vycházející hvězdy.

Lady Gaga ji děsí svou krásou a mládím

MadonnaZdroj: profimedia

Mezi její největší strachy patří Lady Gaga. Když se objevila na scéně se svým hitem Just Dance, všichni se domnívali, že přišla sebrat korunu stárnoucí královně popu. Madonna sama uznala, že je Lady Gaga opravdovou hrozbou pro její kariéru a obvinila ji, že vykrádá její hudbu a styl, jen aby zastínila fakt, že je Gaga talentovanější a úspěšnější než ona. A samozřejmě mladší a krásnější.

Proto ke sklonku roku 2018 podstoupila zvětšení zadku. Její první vystoupení po operaci obletělo svět, pozadí vypadalo naprosto otřesně, nesymetricky, nedbale přifouknuté. Nepřirozené. Fanoušci se jí vysmáli a nařkli ji z naprosto ubohého pokusu omladit se. Madonna jejich kritiku smetla ze stolu a pokračovala dále v sebe zkrášlování. Její nová vizáž všechny překvapila. Nedělá to však jiný účes nebo odstín make upu, ale plastické operace.

Prodělala minimálně dvanáct operací

MadonnaZdroj: profimedia

Podle renomovaného amerického plastického chirurga celebrit, Dr. Randalla Hawortha, musela Madonna podstoupit hned několik operací. ,,Žádný smrtelník by v jejím věku nemohl vypadat tak vyhlazeně a bez vrásek. Mluvíme tu přinejmenším o tuctu zákroků," podělil se Haworth. ,,Nechala si zvednout koutky očí, vyhladili okolní vrásky, také podezřívám, že má zvednuté obočí a oční víčka, je tam viditelní změna."

Jiný zdroj z řad doktorů celebrit uvádí, že Madonna utratí zhruba 10 tisíc dolarů měsíčně za botoxové injekce do obličeje. Zpěvačka si kvůli operacím obarvila vlasy. Blond světlou nahradila černá, aby zakryla jizvy po operacích. Celkově vypadá Madonna jinak, spíše jako transvestita na půlnočním vystoupení než jako bývalý sex symbol. Co na její změnu říkáte?

A co říkáte na tohle video?

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů