Šíp.deník.cz

Máme se BÁT? Jiří Bartoška po prodělané RAKOVINĚ mění svůj vzhled!

7 fotografií 7
Jiří Bartoška a manželka Andrea
Jiří Bartoška a manželka Andrea
Zdroj: Herminapress.cz
Jiří Bartoška a manželka Andrea na premiéře filmu Polednice Jiří Bartoška a manželka Andrea na premiéře filmu Polednice Jiří Bartoška a manželka Andrea na premiéře filmu Polednice Jiří Bartoška a manželka Andrea na premiéře filmu Polednice
Sdílej článek:

Jiří Bartoška (68) vypadá jinak než dříve. Máme se snad bát, že se vrací zákeřná rakovina, nad kterou v minulosti zvítězil? 

Herec o své nemoci i o léčbě mluvil otevřeně a věřil, že se mu nad ní podaří zvítězit. A za několik měsíců od jejího propuknutí už ohlásil dobré zprávy. Znovu se dostal do formy, vesele dál kouřil a dokonce se postaral i o svůj karlovarský festival. 

V posledních měsících navíc pilně pracuje, a tak se nikdo neobává o jeho zdraví. Na nedávných večírcích se ale ukázal trochu jiný muž, než jakého jsme vídali. Že by se tedy nemoc znovu ohlásila? 

Naštěstí ne. Jiří Bartoška, který hrdě vystavuje své šediny na hlavě i v plnovousu, od boje s nemocí přibral, což rozhodně není známkou špatného zdraví. Ba právě naopak. Je vidět, že problémy jsou zaplašeny a herec si rád pochutná na všem, co má rád. V poslední době je navíc často vídán i s pivem, které jak známo dělá "hezká" těla. 

Na premiéře hororu Polednice, kam přišel jako obvykle s manželkou Andreou, tak ukázal břicho, které jeho bunda jen tak tak pojala. Jinak je to ale stále stejný švihák, a tak se nemusí obávat, že by se kvůli pár kilům navíc mohl přestat líbit ženskému publiku. Jeho šediny určitě obdivuje mnoho žen, které si český herecký rybník bez svého oblíbence snad ani nedokážou představit. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů