Šíp.deník.cz

Manželství slavného herce je v troskách! Přijde ROZVOD za miliardy?

Jeho úsměv je typický, ovšem svaly dlouho skrýval pod oděvy...
Jeho úsměv je typický, ovšem svaly dlouho skrýval pod oděvy...
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Je konec! Po 17 letech společného života už ti dva prý chystají rozvodovou dohodu. Will Smith (46) s manželkou Jadou Pinkett-Smithovou (43) podle společných známých stále nepřekonali manželskou krizi a chystají se na další životní kapitolu.

„V posledních letech byl jejich vztah takříkajíc na přístrojích," říká zdroj magazínu National Enquirer. „Už jsou unavení z toho předstírání na veřejnosti, chtějí z manželství oba nějak elegantně vybruslit. Už brzy by to měli oznámit." Dvojice už prý dala dohromady dohodu, ve které si rozdělí majetek, jež je odhadován na závratných 6 miliard korun! „Chtějí na to hlavně nejdřív připravit děti, aby to pak celé nějak zvládly," tvrdí informátor s tím, že hvězdné manželství je „mrtvé".

Pár čelil v posledních letech skutečným problémům – spekulovalo se o Willově nevěře s hereckou kolegyní Margot Robbie, několikrát ho také fotografové načapali bez snubního prstenu. Jada mu ovšem nezůstala nic dlužna. V roce 2011 se spustila s Marcem Anthonym. Dvojice se snažila krizi řešit terapií, ale ani ta jim nepomohla.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů