Šíp.deník.cz

BOLESTIVÁ MUKA: Marian Vojtko trpí jako zvíře! Proč musí brát utišující léky?

14 fotografií 14
Marián Vojtko
Marián Vojtko
Zdroj: Herminapress.cz
Takhle vypadá Marián Vojtko po třetím nastřelení vlasů. Takhle vypadá Marián Vojtko po třetím nastřelení vlasů. Takhle vypadá Marián Vojtko po třetím nastřelení vlasů. Marián Vojtko se může prohánět s větrem ve vlasech.
Sdílej článek:

Už třikrát podstoupil Marian Vojtko (43) zákrok, aby se opět mohl pyšnit vlastními vlasy. A teď prozradil, že ještě není všem dnům konec.

Někdo si nechá dobrovolně holou hlavu a někdo začne nosit šátek. Jsou ale i tací, kteří se s ubýváním vlasového porostu nehodlají smířit. Mezi ně patří například Petr Janda nebo Marian Vojtko, který byl na zákroku dokonce už třikrát. 

"Obětuji se, protože vlasy jsou pro mě důležité. Jak v osobním životě, tak pro role. Sice často dostáváme paruky, ale mít vlastní vlasy je v divadle stejně výhoda. A mimochodem právě paruky a různá lepidla mi taky vlasy a pokožku hlavy hodně zničily," řekl Šípu zpěvák, pro kterého prý žádný zákrok není procházka růžovým sadem. 

"Nejdříve vám vezmou vlasy ze zadní části hlavy, a ty se pak napíchají dopředu. Zezačátku to sice nebolí, ale když přestávají působit umrtvovací prostředky, tak už to cítit je. Dá se to ovšem vydržet," řekl Marian, který raději volí tento zákrok než třeba nalepené vlasy, kterým holduje Osmany Laffita. 

Po třetím zákroku už je viditelný nový pruh vlasů v přední části hlavy a také zhuštěné vlasy na vrcholu hlavy. To ale Marianovi nestačí!  "Doktor mi doporučil ještě další zákrok, takže se mu asi nevyhnu. Ale pak už snad výsledek bude stát za to," řekl v Novém Městě nad Metují, kam přijel zazpívat na koncert v rámci soustředění finalistů Muže roku. 

Na to, jak to Marianovi s vlasy sluší, se můžete podívat ve fotogalerii. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů