Šíp.deník.cz

Marta Jandová otevřeně odhalila své soukromí: ORGASMUS A POČŮRÁVÁNÍ!

6 fotografií 6
Marta Jandová
Marta Jandová
Zdroj: Herminapress.cz
Marta Jandová vyzradila svá tajemství. Marta Jandová vyzradila svá tajemství. A takhle se to dělá... A takhle se to dělá...
Sdílej článek:

Tak tohle se moc často nevidí. Marta Jandová se na jedné tiskovce zcela otevřela a prozradila detaily ze života.

Zpěvačka Marta Jandová je hrdou maminkou malé Marušky. Jako každá žena po porodu začala i ona řešit, jak se naučit ovládat své tělo ve spodních partiích. Častým problémem žen totiž bývá únik moči, způsobený ochablým pánevním dnem. A právě o tomto problému se nevídaně rozpovídala. 

"Apeluji na všechny ženy, abychom ty svaly našly. Když jsem byla v postpubertální době, našly jsme s kamarádkou v jednom ženském časopisu, jak trénovat pánevní dno pro lepší orgasmus. Potom jsme různými technikami zjišťovaly, který sval to je, a našly jsme ho. Teď zjišťuju, že tenhle sval je důležitý i pro porod a další fungování ženy," svěřila se Marta Jandová na akci, kde představovali cvičební přístroj, který také posiluje pánevní dno. Ovšem pozor, zpěvačka ale byla ještě otevřenější.

"Mám spoustu kamarádek a nikdy jsem od žádné neslyšela, že by měla problém s únikem moči. To proto, jak nepříjemné to pro nás je. Už jen přiznat, že musíte jít na záchod, protože jste dostaly menstruaci! Jak potom chodíte s kabelkou na zadku a maskujete ten flek. A když si člověk jenom zakašle a učůrne, musí to být mnohem horší," míní zpěvačka.

„Mně se to díky bohu zatím nestalo," řekla Marta. Zato má jasnou vzpomínku na dobu, kdy byla malá. „Když mi bylo asi sedm, spala jsem u kamarádky a zdálo se mi, že jdu na záchod a čůrám. A počůrala jsem jí ve skutečnosti postel. Dodnes si pamatuju, jak mi potom bylo. Trapně a nepříjemně. Dětem je to prominuto, ale když se nám to stane v dospělosti?"

Inkontinence ji děsí právě od těhotenství, kdy si o tom přečetla několik knížek.

„To jsem si ale řekla: Já a inkontinentní?! Nikdy! A potom jsem se přistihla, jak jsem ležela na té nemocniční posteli a celá rudá se snažila stahovat všechny možné svaly, jen ne ty pánevní," smála se Jandová…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů