Šíp.deník.cz

Marta Kubišová dva měsíce po INFARKTU: Jak se pere s těžkým osudem?

7 fotografií 7
Marta Kubišová s dcerou
Marta Kubišová s dcerou
Zdroj: Tilen Vajt
Jak šel čas s Martou Kubišovou... Jak šel čas s Martou Kubišovou... Jak šel čas s Martou Kubišovou... Marta se svými milovanými zvířaty
Sdílej článek:

Začátkem loňského listopadu to s Martou Kubišovou (73) nevypadalo dobře, když prodělala infarkt. Zrušila všechna vystoupení a bylo otázkou, zda se ke milované profesi vůbec vrátí. Jak se ale teď ukázalo, je zpět ve formě. 

Zpráva o tom, že Kubišová prodělala infarkt, vyděsila nejen všechny její blízké, ale i fanoušky. V době, kdy se jí zdravotně přitížilo, naštěstí byla doma v přítomnosti dcery Kateřiny, která zavolala lékařskou pomoc. Zpěvačka poté byla převezena do nemocnice Na Homolce, kde se o ni postaral tým lékařů. 

Po dvou měsících odpočinku, se teď Kubišová vrátila do práce. "Marta byla dnes v Divadle Ungelt a daří se jí velmi dobře. Vypadala odpočatě a usmívala se," řekl Šípu zdroj z divadla, který si nepřál být jmenován. Sama zpěvačka se ke svému zdravotnímu stavu nevyjádřila, na telefonát nereagovala. Přesto je evidentní, že nabrala síly a celkově se jí vede lépe. Držíme palce!

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů