Šíp.deník.cz

MEGHAN MARKLE RODÍ: Matka Doria Ragland se přiletěla podívat na vnouče!

Doria Ragland, matka zakulacené vévodkyně ze Sussexu přiletěla začátkem tohoto týdne do Londýna. Pro mnohé je to náznak toho, že narození potomka královského páru je na spadnutí.

1 / 9
Meghan Markle

V říjnu loňského roku nám Kensingtonský palác potvrdil spekulace, že je Meghan Markle, nejneoblíbenější vévodkyně současnosti, těhotná. Od té chvíle se Meghan přestala skrývat za svého manžela, nosit o šest velikostí větší blůzy a plně se pohroužila do ohmatávání svého rostoucího bříška. 

Od oznámení uběhlo šest měsíců a vévodkyně vstoupila do devátého měsíce očekávání nového potomka. Bude to holčička, nebo kluk? Jak se bude jmenovat? Kde se královské robátko narodí? Meghan i Harry se rozhodli na tyto dotazy odpovědět se zpožděním, což znamená, že se jasných odpovědí dočkáme nějakou dobu po přivítání děťátka do rodiny. Matka vévodkyně se v pondělí nečekaně ukázala v Londýně, což může znamenat jediné - Meghan bude rodit!

Do porodu zbývají hodiny

Doria RaglandZdroj: profimedia

,,Paní Ragland je z novinky naprosto nadšená a těší se na svého prvního vnoučátka," napsal Kensingtonský palác na svém twitterovém účtu v říjnu loňského roku. Doria se skutečně na své vůbec první vnouče těší, protože právě přiletěla z Los Angeles do Londýna a plánuje se vidět se svou dcerou ještě předtím, než bude odvezena do nemocnice.

Její příchod je jasným znamením, že se porod uskuteční každým dnem. Přestože vévodové ze Sussexu neupřesnili termín (a ani se na to nechystali), narození nového královského potomka se očekává koncem dubna nebo začátkem května. Z toho vyplývá, že s královnou Alžbětou a princem Louisem budou mít společný narozeninový týden, jeeeej!

Meghan i Harry zatají cenné informace

Meghan MarkleZdroj: profimedia

O děťátku toho ale stále moc nevíme. Meghan s Harrym naštvali fanoušky, když se rozhodli všechny detaily tajit a zveřejnit je se zpožděním. Oficiální zpráva zahrnuje zatajení dne narození, váhy, pohlaví a jména. Neuskuteční se ani tradiční živý vstup z nemocnice, v němž vévodkyně Kate nebo princezna Diana poprvé světu představily své uzlíčky štěstí.

Meghan i Harry toto rozhodnutí učinili z vlastní iniciativy. Fanoušci ale na sto procent tuší, že Meghan byla strůjkyní tohoto zlověstného plánu, jež je i nás připravil o vůbec první nahlédnutí do její náruče.

Co se jim zatajit nepodařilo?

Meghan MarkleZdroj: profimedia

Něco málo se ale přeci jenom dostalo ven. Kromě přibližného termínu porodu i místo, kde se to všechno odehraje. Meghan se rozhodla vynechat tradici a nerodit v nemocničním křídle Lindo v Nemocnici sv. Marie, jak to bylo u její předchůdkyně Kate Middleton a princezny Diany. Místo toho využije služeb nemocnice ve Frogmore.

Budoucí potomek manželského páru také neponese titul prince ani princezny. Není to z důvodu, že by Meghan tituly bojkotovala, podle protokolu můžou titul prince či princezny nést pouze dvě generace, v tomto případě princ Charles a princ Harry.  Tak zní pravidlo, které v roce 1917 stanovil král Jiří V. Královna Alžběta však může rozhodnout jinak a dítěti titul prince či princezny udělit.

Co se děje u nás?

Zdroj: Soňa Broulíková
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů