Šíp.deník.cz

Meghan Markle je NEZVLADATELNÉ ZLO: UTEKLA PŘED NÍ další asistentka!

Nedávno se celý svět dozvěděl, že je Meghan Markle, vévodkyně ze Sussexu, naprosto nezvladatelnou osobou. Královna ji několikrát seřvala za její chování vůči zaměstnancům paláce, za to stejné ji později sprdla i její rivalka Kate Middleton, a aby toho nebylo málo, z NAPROSTO STEJNÉHO důvodu odešla i její první osobní asistentka. Meghan se však absolutně nepoučila ze svých chyb a hvězdné manýry si vybraly další nevinnou oběť.

1 / 11
Meghan Markle

Jako vévodkyně ze Sussexu by měla být Meghan Markle váženou osobou, respektovanou členkou britské monarchie, žena milovanou všemi lidmi, nezávisle na jejich sociálním postavení. Kate Middleton s respektem od zaměstnanců nemá problém - chová se k nim hezky a oni jí to oplácí. Meghan zvolila jinou taktiku, totiž kruté vládkyně, jíž se příčí hovořit se služebnictvem jako se sobě rovnými.

Doplatila na to vskutku tvrdě - hezky šupem se stala (po Camille) nejneoblíbenější členkou královské rodiny. Bývalá hollywoodská star a hvězda seriálu Suits doplatila na svou namyšlenost a pocit nadřazenosti, její první osobní asistentka radši skončila, než aby s Meghan pracovala. A teď se historie opakuje. Zvládne Meghan zachránit situaci, nebo má všechny v paži?

Střídá asistentky jako ponožky

Těhotenský styl Meghan MarkleZdroj: winto

Několik týdnů zpátky oběhla svět zpráva o osobní asistentce Meghan, která nezvládla její hollywoodskou náturu a rozhodla se podat výpověď. Fanoušci bývalé herečky věděli, že se Meghan k lidem chová trochu nevybraně a chybí jí notná dávka empatie, očekávali však, že e vévodkyně ze svých chyb poučila.

První asistentka zdrhla po necelém půl roce. Nezvládla chování své nové šéfové a vzdala celou svou kariéru, jen aby jí unikla. Přitom si jí předchozí zaměstnavatelé vychvalovali do nebes. Melissa Touabti, jak se bývalá asistentka jmenuje, pracovala s Meghan během její svatby a měla velký podíl na celé události. I tak se radši rozhodla odejít než s touto běsnící kreaturou dále spolupracovat.

Prokleté heslo "Co Meghan chce, to dostane"

Těhotenský styl Meghan MarkleZdroj: winto

,,Je to opravdový šok," řekl zdroj deníku Daily Mail. ,,Proč by nechala tak prestižní práce?" Podle zdroje se jednalo především o panovačné chování jak Meghan, tak prince. Heslo ,,Co meghan chce, to dostane," jež Harry hlásal těsně před svatbou, bylo pro Melissu poslední kapkou.

Šikovnou asistentku poté nahradila jiná. Meghan zřejmě na okamžik pochopila, co její bývalou pravou ruku vystrnadilo z paláce, stačilo však otěhotnět a pochopení bylo tatam.

Nová pravá ruka odchází ze stejných důvodů

Těhotenský styl Meghan MarkleZdroj: winto

Podle informací se současná asistentka Samantha Cohen rozhodla, že to v příštím roce zkusí jinde, co nejdál od Meghan a jejího manžela. Zdroj prozradil, že pro pár přestane pracovat, jakmile se Meghan narodí na jaře dítě.

Cohen je na rozdíl od Meghan ohleduplná a podle určitých zpráv počátkem příštího roku pomůže vévodům najít kvalifikovanou a stejně dobrou náhradu za sebe. Kensingtonský palác se opět rozhodl mlčet, stejně jako učinil při posledním skandálu s bývalou asistentkou.

Královna už neví co dělat

2018: Meghan Markle se poprvé připojila k rodiněZdroj: winto

Samantha Cohen pracuje pro královskou rodinu sedmnáct let. Předtím, než nastoupila k Meghan a Harrymu dělala asistentku samotné královně Alžbětě. Sedmnáct let žila v míru a pokoji a doufala, že "povýšení" na asistentku oblíbené vévodkyně bude procházka růžovou zahradou.

Meghan doufala, že si Samanthu udrží až do její smrti. ,,Odchod Samanthy bude velkou ztrátou," řekl zdroj blízký vévodkyni. Královna i celý Buckinghamský palác si to zřejmě myslí také. Už tak nízké míněné o těhotné Meghan kleslo na bod mrazu.

Co nového u nás?

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů