Šíp.deník.cz

Osobní ochranka Meghan Markle PODALA VÝPOVEĎ! Kdo teď vévodkyni ochrání?

Meghan Markle má další zářez na pažbě. Ne, nepodvedla svého manžela s jiným, i když by se u ní nikdo nedivil. Jenom se další její zaměstnankyně rozhodla, že radši skončí, než aby se nechala ponižovat vysloužilou hollywoodskou hvězdičkou! Jak velkou migrénu dostala královna a co na to zoufalý princ Harry?    

1 / 11
Meghan Markle

Dříve byla Meghan Markle spojovaná se vznešeností, houževnatostí a velkodušností. Pro miliony lidí byla životním vzorem, zhmotněnou představou šťastného konce, na který každý zoufale čekáme. Jak se ale člověk dokáže pod vlivem vznešeného titulu změnit z pokorné herečky na ztělesněné zlo?

O těhotné vévodkyni kolují různé fámy. Většina z nich je pravdivých, přestože žádný oficiální zdroj nikdy nic nepotvrdil. Měli jsme věřit nahněvané Samanthě Markle, když nám pořád dokola opakovala, že její nevlastní sestra není taková, jak se nám prezentuje? Proč je vévodkyně ze Sussexu nejneoblíbenější členkou (Po Camille, samozřejmě, na tu nikdy nezapomínáme) královské rodiny a dělá vůbec něco pro to, aby napravila svou reputaci?

Už třetí zaměstnanec řekl Dost!

Meghan MarkleZdroj: profimedia.cz

Asi vám nemusíme znova říkat, že to má Meghan u většiny členů nahnuté. Především královna, která Harrymu svolila, že ji může přivést do rodiny, teď lituje svého rozhodnutí a s tajnou královskou organizací plánuje rozvrat jejich manželství. Do plánu zapojila i Camillu, která s tím má bohaté zkušenosti.

Nevychované, malicherné a panovačné Meghan Markle zbývá jen pár měsíců do porodu a už přišla o další důležitou součást své běžné denní rutiny. Poté, co od ní odešly ne jedna, ale rovnou dvě osobní asistentky, jí svůj odznak, zbraň a krabici na koblihy předala i osobní strážkyně.

Osobní strážkyně ji zachránila ze spárů hladových fanoušků

Meghan MarkleZdroj: profimedia.cz

Žena, která pro Meghan Markle dělala posledních šest měsíců osobní ochranku a pracuje pro Scotland Yard podala tento týden výpověď. Důvody jsou neznámé, ale vzhledem k nedávným odchodům královských zaměstnanců můžeme zcela jistě prohlásit, že to má co do činění s chováním naší milé vévodkyně.

Osobní strážkyně doprovázela Meghan Markle a prince Harryho na královských cestách, kde získala pozornost ostatních, když eskortovala Meghan z víru náruživých fanoušků. Meghan byla spatřena, jak své ochrance něco šeptá a o pár vteřin později jí razila cestu ven z davu.

Meghan na ochranku není zvyklá

Meghan MarkleZdroj: profimedia.cz

Zdroj uvádí, že se osobní strážkyně rozhodla celkově odstřihnout svou práci policejní důstojnice ze života, podala výpověď nejen u Meghan, ale i u Scotland Yardu. Žena před šesti měsíci nahradila bývalého osobního strážce, který odešel do důchodu.

Dále tvrdí, že jeden z důvodů, proč raději skončila, než aby svým tělem bránila těhotnou vévodkyni, je Meghanina snaha vypadat i s ochrankou jako "obyčejný člověk". Bývalé hvězdě vyhovovalo před titulem vévodkyně chodit všude sama, nakupovat nebo jíst v restauracích bez doprovodu několika bodyguardů. To se nástupem do královské rodiny změnilo a Meghan se s tím ještě nedokázala sžít.

Masivní omezení vlastní svobody

Meghan Markle a princ HarryZdroj: profimedia

,,Na rozdíl od těch, kteří se do královské rodiny narodili a jsou už od dětství zvyklí na osobní stráž, se Meghan stále nesžila z představou, že bude doprovázena na každém kroku několika členy ostrahy. I když byla známá herečka, mohla se kdykoliv jít sama projít a nepotřebovala kolem sebe bodyguardy."

,,V její nynější roli už nemůže bez osobní ochranky opustit palác a Meghan to cítí jako masivní omezení vlastní svobody," pokračuje zdroj. Kdy se má Meghan se svou stávající ochrankou rozloučit a který blázen ji nahradí, není v tuto chvíli zcela jasné.

Co nového u nás?

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů