Šíp.deník.cz

DÍTĚ V OHROŽENÍ: Těhotná Meghan DOPLÁCÍ na své činy!

To, čeho se nejvíce bála, se stává skutečností. Celé těhotenství je pod stresem, který si způsobila sama rozhádáním celé rodiny a spřádáním ďábelských plánů. Vévodkyně diktátorka dostala od svého doktora velké varování: ,,Přestaňte, nebo se to podepíše na vašem dítěti!"

1 / 11
Meghan Markle

Meghan Markle je v sedmém měsíci. To znamená, že co nevidět porodí. Také to znamená, že se stáhne do ústraní a nebudeme o ní moc slýchat. Její hlavní sokyně Kate Middleton se třesou radostí kolena - odstup Meghan do ústraní znamená, že se opět vrátí na výsluní a převezme od "té druhé" žezlo oblíbenosti. 

Jenže Meghan se nechce vzdát bez boje. Už teď vymýšlí, jak překazit Katein návrat, což má ovšem neblahé důsledky na její těhotenství. Po větších komplikacích se jí od doktora dostala informace, že žije v tak velkém stresu, až to ohrožuje život jejího nenarozeného dítěte!

Meghan a její dvojí tvář

Meghan MarkleZdroj: profimedia

Navenek se zdá Meghan klidná a pokojná. Opírá dlaně o své obrovské břicho, na všechny se usmívá, snaží se pod tíhou dítěte nepřepadnout dozadu, na všechny se usmívá.

Jenže za branami Kensingtonského paláce je Meghan ztělesněný Ďábel, což značně ovlivňuje hladký průběh těhotenství. Meghan se cítí vysílená, má časté bolesti a motá se jí hlava. ,,Prožívá opravdové peklo," popsal nejmenovaný zdroj.

Instagram škodí jejímu těhotenství

Meghan MarkleZdroj: profimedia.cz

Budoucí prvorodička je pod obrovským nánosem stresu - na většinovém podíle má přitom zásluhu ona sama. Narcisismus a manipulátorství ji dohnalo do temných vod, ze kterých není úniku. A ten nejnevinnější život je nyní ve velkém hrožení. 

Jedna z mnoha věcí, které vévodkyni tvoří vrásky na čele, jsou negativní komentáře fanoušků. Objevují se zpravidla na sociální síti Instagram, na účtu Kensingtonského paláce, který čítá 9 milionů fanoušků. Zdroj přímo z paláce prozradil, že zaměstnanci dělají vše pro to, aby smazali všechny kruté komentáře směřující k Meghan, je to však dosti obtížné, jeden smažou a objeví se tři.

Kate závidí Meghan její úspěchy

Princ William, Kate Middleton, Meghan Markle a princ HarryZdroj: profimedia.cz

,,Meghan sleduje sociální sítě, ačkoliv sama účet mít nemůže," řekl zdroj, ,,a nedělá jí dobře, když si čte komentáře pod fotkami na Instagramu. Je z toho špatná a podepisuje se to i na jejím těhotenství." Smíchejte tento problém s ustavičnými hádkami s Kate a Williamem a získáte smrtící koktejl.

Kate i přes těhotenství své švagrové stále tasí zbraně, nelíbí se jí, jak se Meghan daří. ,,Kate závidí, že se Meghanině charitativní práci daří lépe než té její. Je o ní více slyšet a více se o ní mluví. Kate se nadřela, aby byla její práce oceněna, ale nedosáhla takového úspěchu jako Meghan."

Senilní princ Philip si z Meghan začal utahovat

Princ PhilipZdroj: winto

Co je ale nejvíce překvapující a tak trochu úsměvné, 97letý princ Philip si z Meghan začal utahovat. Vymýšlí si pro ni i její nenarozené dítě posměšné přezdívky. Za jeho šokujícím chováním může být sympatizování s Kate, nebo také pokročila demence, která Philipa trápí.

Jestli touží porodit zdravé dítě, měla by s tím Meghan něco dělat. Například se odstěhovat k matce, pryč od všech dramat a nepříjemných členů královské rodiny, být v klidu a v pohodlí, obklopená jen budoucí babičkou a svým manželem. Jenže jak známe Meghan, bývalá herečka žije pro drama, a kdyby nestála v jeho středu, bylo by to pro její psychický stav zcela devastující.

Co se děje u nás?

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů